Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik
4.2.2020 tarihinde coil operasyonu gecirdim. Dr.korkut bostanci gerek guleryuzuyle gerek isindeki tecrubesiyle alaninin en iyisi oldugunu gosterdi. Basarili bir operasyon gecirdim. Simdi cok memnunum. Hersey icin tesekkur ederim.Ali ihsan muslu.
ce....
23 Ağustos 2019 tarihinde akciğer ameliyatımı başarılı şekilde gerçekleştiren sayın Doktor Korkut Bey’e, ekip arkadaşlarına ve serviste ki bütün görevlilere teşekkür ederim.
m-...9
Bundan 3 ay önce akciğer ile omurga arasında lezyon nedeniyle doktor aramaya başladık Korkut hocaya Marmara eğitim araştırma hastanesi göğüs cerrahi bölümünde şans eseri denk geldim hastaya yaklaşımı bilgilendirmesi ve istediğin herzaman ulasabilecegin güzel yürekli bir insan amaliyatimi gerçekleştirdi ve başarılı bir şekilde sonuca vardık Allah razı olsun hocam dan hocam Allah yolunuzu açık etsin başarılarınızın devamını dilerim
ca....
Ben yaklasik 3 yildan beri esimin elindeki agri sonra guc kaybi enson kas erimesi baslayinca doktor aradik 4 doktordan sonra marmara üniverstesi hastanesi göğüs cerrahi doç dr Korkut Bostanci hocam ile görüştüm Allah-u Teala binlerce kez razi olsun, omru uzun , huzuru ve sagligi daim olsun ameliyat öncesi ilgilenmesi bilgilendirmesi samimiyeti ameliyat sonrasi taburcu olduktan sonra dahi kac kere aradiysam geri dondu ,gece 1 de whatsapp tan yazdim ve o an cevap yazdigini hic unutmam kendisi ekibi ve kat calisanlarinin hizmetleri kesinlikle tartisilmaz kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum ve hayatinizda basarilar diliyorum
Korkut Bostancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Korkut Bostancı, Göğüs Cerrahisi.
Korkut Bostancı adresi nerede?Korkut Bostancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Korkut Bostancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Korkut Bostancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Korkut Bostancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Korkut Bostancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Korkut Bostancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Korkut Bostancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Korkut Bostancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.