vi...n
Siirt'te doktor beyin bulunması bizler için büyük bir şans. Bebeğim doğduğundan beri Kubilay Bey'e götürüyorum. Sakince şefkatle çocuğumuzu inceleyip ayrıntılı bilgi verdiği için kendisine buradan teşekkür ediyoruz. Maddiyat gözetmeden olması gerekeni açıkça söylüyor, bilgisine çok güveniyoruz. İşini bir sanatçı edasıyla yapıyor.
hu...a
Benimde cocugum hastaydi ona goturdum ilkez cok guzel ilgileniyor iste astim oldugu icin onu capaya yonlendirdi ama simdi goturemem ins 4 ay sonra tavsiye ederim kubilay beyi
gü...n
kubilay bey 1995şubat ayındaizmir behçet uz hastanesinde tanıştık.20gün kızım yeni doğan ünitesinde yattı.balıkesirde çözemedikleri rahatsızlığı kubilay bey keşfetti.ben kızımın sağlığını kubilay beye borçluyum.siirt ne kadar sanslıki böyle iyi bir doktora sahip.keşke balıkesirde olsa.kubilay bey sizden allah razı olsun. BEBEK GÜREN
ib...m
Allah razı olsun kendisinden çok memnun kaldım.tanıdıklarıma tavsiye ediyorum
Kubilay Ar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kubilay Ar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Kubilay Ar adresi nerede?Kubilay Ar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evren Mah. Abdurrahman Kavak Cad. Siirt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kubilay Ar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kubilay Ar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kubilay Ar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kubilay Ar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kubilay Ar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kubilay Ar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kubilay Ar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.