Esentepe Mahallesi Samsun Caddesi 116/1 VEZİRKÖPRÜ/SAMSUN, Vezirköprü , Samsun
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Esentepe Mahallesi Samsun Caddesi 116/1 VEZİRKÖPRÜ/SAMSUN, Samsun
VEZİRKÖPRÜ DEVLET HASTANESİ
Samsun'da hizmet vermekteyim.
Herkese tavsiye ederim.Annemin kalça kırıklığı için gittik.Acile gittik,tesadüfen Kubilay Bey ile tanıştık.Bizimle ilgilendi, elinden geleni yaptı.Annenim tedavisi devam ediyor, haftaya kontrole gideceğiz.
i̇....
Çok iyi bir doktor,çok ilgilendi.Ameliyat başarıyla geçti.Tavsiye edebileceğim bir doktor.Kist ameliyatı oldum bileğimden.Çok ilgilendi ilk ameliyatımda, bu konuda çok yardımcı oldu.Elimi şu anda kullanabiliyorum, sıkıntı yok.
m...
Diz ağrısı şikayetiyle tesadüfen gittim. İlaç kullanmaktan bıkmış olarak menüsküs yırtığı hayatımı yürümez hale getirmişti. Kubilay hoca doğru tanı ve zamanlamayla operasyon gerçekleştirdi. Operasyonla birlikte o beklenmeyen etki olarak huysuz bacak sendromu da son buldu. Hastalık tanılama, aydınlatma, tedavi sürecinin anlatılması, hasta takibini bizzat kendisi yaptı. İletişimi harikadır. Hastalarına derman sunan yapısı var. Tavsiye ediyorum, fakat şehrimizden ayrılmasına üzülüyorum .
c...
Doktoruma ayak bilek rahatsızlığım ile ilgili başvurdum. Ameliyat oldum. Operasyon sonrası şikayetim sona erdi. Net pratik ve gelişmeleri takip ediyor. Tavsiye ederim. Kendisine de buradan da teşekkür ederim.
Kubilay Ersin Türkmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kubilay Ersin Türkmen, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Kubilay Ersin Türkmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Kubilay Ersin Türkmen adresi nerede?Kubilay Ersin Türkmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Samsun Caddesi 116/1 VEZİRKÖPRÜ/SAMSUN Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kubilay Ersin Türkmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kubilay Ersin Türkmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kubilay Ersin Türkmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kubilay Ersin Türkmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kubilay Ersin Türkmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kubilay Ersin Türkmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kubilay Ersin Türkmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Samsun bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları