Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
2019 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalından mezun oldum. 2 yıl özel eğitim alanında çalıştım. 2021 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir ortaokulda Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen olarak çalışmaktayım. Pozitif Psikoloji ve Çözüm Odaklı Terapi ağırlıklı hizmet vermekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Kubilay Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kubilay Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kubilay Öztürk, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Kubilay Öztürk adresi nerede?Kubilay Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yozgat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kubilay Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kubilay Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kubilay Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kubilay Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Kubilay Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Kubilay Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kubilay Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kubilay Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kubilay Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar