Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Gebelik konusunda Trabzon da çok doktor değiştirdim eşim adına ama Kübra hocaya gelene kadar hastanın durumunun en ince ayrıntısına kadar detaylı anlatması güler yüzlülüğü ve sonuca varması çok iyi bu kadar doktor gördüm ama Kübra hoca gibi bir doktoru ilk defa gördüm tedaviniz halen devam ediyor keşke bütün doktorlar Kübra hoca gibi olsa çok teşekkür ederim bir doktor olarak vaktini hastasının sonuca varması için elinden ne geliyorsa yapıyor teşekkür ediyorum eşim adına

Konum: Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Kübra Baki Erin Hanıma Ebe arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim, ben de Ebe yim ayrıca. Rahim duvarı kalınlaşması şikayetiyle gittim.Çok ilgili,hastayı dinleyen, detaylı inceleme yapan, güler yüzlü bir dr.Çok memnun kaldım gerçekten.Herkeze tavsiye ederim.Küra hanım, başarılarınız daim olsun inşallah, Allah sizin gibi dr.ları başımızdan eksik etmesin

Konum: Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Kübra hanım a gebelik tedavisi için gidiyorum. Tedavim hala sürüyor. O kadar çok hastası olmasına rağmen, o küçük zamanlara çok şey sığdırmaya çalışıp iletişim kurması çok başarılı..Hasta takibi çok titiz, başarıları daim olsun İNŞALLAH. kübra hanıma sadece 1 kere gitmekle onu değerlendiremezsiniz..

Konum: Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Adet düzensizliğim için ilk kez gittim ama çok önemsizmiş boşuna gelmişim ama yinede muayene etti normalde de mi böyle yoksa pandemi sürecinde mi böyle davrandı bilemiyorum ama hiç hoş değildi konuşma uslubu, davranışı kötüydü Kübra doktor benim için ilk ve sondu.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet