bu...i
Gebelik konusunda Trabzon da çok doktor değiştirdim eşim adına ama Kübra hocaya gelene kadar hastanın durumunun en ince ayrıntısına kadar detaylı anlatması güler yüzlülüğü ve sonuca varması çok iyi bu kadar doktor gördüm ama Kübra hoca gibi bir doktoru ilk defa gördüm tedaviniz halen devam ediyor keşke bütün doktorlar Kübra hoca gibi olsa çok teşekkür ederim bir doktor olarak vaktini hastasının sonuca varması için elinden ne geliyorsa yapıyor teşekkür ediyorum eşim adına
f....a
Kübra Baki Erin Hanıma Ebe arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim, ben de Ebe yim ayrıca. Rahim duvarı kalınlaşması şikayetiyle gittim.Çok ilgili,hastayı dinleyen, detaylı inceleme yapan, güler yüzlü bir dr.Çok memnun kaldım gerçekten.Herkeze tavsiye ederim.Küra hanım, başarılarınız daim olsun inşallah, Allah sizin gibi dr.ları başımızdan eksik etmesin
f....t
Kübra hanım a gebelik tedavisi için gidiyorum. Tedavim hala sürüyor. O kadar çok hastası olmasına rağmen, o küçük zamanlara çok şey sığdırmaya çalışıp iletişim kurması çok başarılı..Hasta takibi çok titiz, başarıları daim olsun İNŞALLAH. kübra hanıma sadece 1 kere gitmekle onu değerlendiremezsiniz..
s....u
Adet düzensizliğim için ilk kez gittim ama çok önemsizmiş boşuna gelmişim ama yinede muayene etti normalde de mi böyle yoksa pandemi sürecinde mi böyle davrandı bilemiyorum ama hiç hoş değildi konuşma uslubu, davranışı kötüydü Kübra doktor benim için ilk ve sondu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kübra Baki Erin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Baki Erin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Kübra Baki Erin adresi nerede?Kübra Baki Erin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaşüstü Mevkii, Yomra Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Baki Erin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Baki Erin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kübra Baki Erin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Baki Erin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Baki Erin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Baki Erin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kübra Baki Erin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Trabzon bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Trabzon bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları