Ben Uzman Psikolog Kübra Baltacıoğlu. Uludağ Üniversite’si psikoloji lisans programindan mezun olduktan Sonra New York Touro College ‘da Klinik Akil Saglığı üzerine yüksek lisansımı tamamladım. New Jersey’de Comprehensive Behavioral Healthcare isimli klinik’de cocuk ergen ve yetişkinlerle çalıştım. Ayni zaman da, Virginia ve Washington’da kariyer danişmanligi yaptim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psk. Kübra Baltacıoğlu
Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:75 Selin Sitesi D Blok No:12 Kat:6,, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +13 daha fazla

Davranış Bozuklukları

Ebeveyn Danışmanlığı

Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:75 Selin Sitesi D Blok No:12 Kat:6,, Bursa

Psk. Kübra Baltacıoğlu

Kübra Hanım'a bir doktor tanıdığım tavsiyesiyle ulaştım. Psikolojik sıkıntılarım dolayısıyla başvurdum. Kübra Hanım çok ilgili ve güvenilir bir uzman. Kendimi kötü hissettiğim zaman aradığımda beni çok rahatlatıyordu. Bunların olabileceğini, gelip geçici olacağını ve zamanla azalacağını söylemişti. Kendisinden memnun kaldım, tavsiye ederim.

Bir tanıdık vasıtasıyla başvurdum terapi ihtiyacı vardı kızımın, bu sebeple ulaştık. ADHD teşhisi koydu ve konuşarak bizi kaygı durumundan çıkmamıza yardımcı oldu. İçten ve tatlı bir insan, psikolog gibi değil bir arkadaş gibi yaklaştı. Terapimize devam ediyoruz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.