Aile Danışmanlığı Randevusu
Yas Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
as...
Emdr ile olumsuz geçmiş anılarımla çalıştık. Terapinin böyle bir şey olabileceğini hiç düşünmezdim. Her seansım çok etkileyiciydi iyileştiriciliğini seans sonlarında anlamasam bile şimdi ki dönüşleri bana ne kadar iyi geldiğini gösteriyor. artık kendi kendime Emdr yapabilecek seviyeye geldim. Kübra Hanıma iyi ki hayatıma dokundunuz
ec...
Vajinusmusu birlikte yendik şu an bunları yazıyor olmak bile benim için inanılmaz bir mutluluk veriyor ve hiç yapabileceğime dair inancım yokken sonunda bitti. evliliğimi kendimi kurtardım Kübra Hanım sayesinde. bu sorunu yaşayan varsa mutlaka başvursunlar
o.....
Kübra Hanım'ı bir referansımız olmadan tamamen kendisinden aldığımız pozitif enerji sebebiyle tercih ettik. Çok doğru bir karar vermişiz. Çift terapisi alıyoruz. Olumlu yönde gelişmelerimiz var. Daha da iyi olacağını düşünüyorum.
g...
Kübra Hanım'a internet aracılığıyla görüp ulaştım. Cinsel terapi için başvurmuştum. Kendisi çok naif ve kibar biri. Seanslarım çok eğlenceli ve keyifli geçti ve kısa sürede rahatsızlığım sonlandı. İyi ki ona güvendim, inandım ve pes etmeden devam ettim. Tavsiye ederim.
Sıkıştığım anlardaki öfke kontrol problemi sebebiyle Doktortakvimi üzerinden araştırarak ulaştım Kübra Hanım'a. 2 seanstır devam ediyorum. Artık sıkışma anlarının benimle ilgili olduğunu ve bu anın ilk nerde başladığını tespit ettik. Kübra Hanım mesleğinde çok profesyonel bir uzman. Danışana çok doğru yönlendirmeler yapıyor. Yaklaşımı ve ilgisinden çok memnunum.
ha...a
Çok eğlenceli ve keyifli seanslar geçirdim Kübra hanıma sonsuz teşekkür ediyorum. Kısa sürede rahatsızlığım sonlandı. İyi ki de ona güvendim ve pes etmeden onunla devam ettim naif ve kibar biri olduğu gibi ayrıca da çok başarılı bir danışman Kendisi ile her geçen seans sonunda kendimi hep çok iyi hissettim. Bana yardımların için çok teşekkür ediyorum mükemmel insan
m....g
Biz aile terapisi üzerine kendisinden destek aldık ve çok memnun kaldık.Kübra hanım olmasaydı hayatımız daha düzensiz olacaktı diyebilirim, bu anlamda kendisinden, şansından, kişiliğinden, her konuda çok memnunuz, çok da faydasını görüyoruz, o yüzden seansları bırakmak istemiyoruz.
i̇...b
Ben kendisinden bir dönem cinsel terapi üzerine destek aldım ve çok memnun kaldım. Bu süreçte yaklaşımı çok iyiydi, danışan odaklı bir şekilde yaklaştı, seans aldığım süreçte de faydasını gördüm, şu anda da seans sürecim sonlandı, sadece problemimle alakalı ben daha çok açık bir şekilde konuştuğum için kendisi de çok fazla detaylı olarak telafuz etmediği için şuan farklı bir yerden daha rahat olarak konuşabildiğim bir ortamda destek almaya devam ediyorum.
Kübra Demircan
Geri dönüşünüz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Terapide kullanılan dil danışanlarımızla ortak bir dildir. Bilimsellikten uzaklaşmadan, gündelik yaşamımızdaki konuşmalardan, argo içeriklerden uzak bir şekilde ortak dil benimsenir. Terapi odasınında sınırları vardır. Her ortamda olduğu gibi burada da sağlıklı sınırlara ihtiyacımız var. Bu sınırlarda terapötik ilişkiyi kapsamaktadır. Sağlıklı sınırlar ve etik kurallara uyum her zaman iyidir :)
l....
Kübra Hanım'la çok kafamın karışık olduğu dönemde görüşmeye başladım. Kafamdakileri oturtabildiğimi ve kendisinin eşlik etmesiyle beraber izlediğim videoları hayatıma uygulayabiliyorum. Kendisiyle genel anlamda güzel ilerliyoruz. Sınır koymam gereken insanlara sınır koydum ve kişisel sınırlarıma sahip çıkmaya başladım. Kübra Hanım'la görüşmelerimiz 20 seansı geçmiş olabilir devam ediyorum. Kendisi sıcakkanlı, samimi, hoşgörülü bir insan.
Hiç tereddüt etmeden danışabileceğiniz danışman.Gerek kızım konusunda gerek eşimle ilgili sıkıntılarda ve kendimle olan kişisel sıkıntılarda çok yardımcı oldu.Hala seanslarımız devam ediyor ve çok faydalı oluyor.Kendisine çok çok teşekkür ederim.Daha iyi yerlere geleceğimizden hiç şüphem yok.Anlatımı,dili,lisanı,verdiği örnekleri herşeyi çok güzel ve açıklayıcı.Karşıma çıktığı için çok mutluyum...
Kübra Demircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Demircan, Aile Danışmanlığı. Size Kübra Demircan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Kübra Demircan adresi nerede?Kübra Demircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Kuyumcular Mah. Çavuş Sk. No:16/3 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Demircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kübra Demircan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kübra Demircan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Demircan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kübra Demircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Demircan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kübra Demircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Kübra Demircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Demircan hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Demircan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk