Çalışma hayatına 2012 yılında başlayan Göktepe, 2016 yılından bu yana klinik psikolog olarak çalışmalarına yetişkin bireylerle ve çiftlerle devam etmektedir. Özel danışmanlık merkezlerinde ve online platformlarda psikoterapi hizmeti vermektedir.
2016 yılından bu yana çalıştığı kurumlarda da çalışanların psikolojik iyi oluşlarını destekleyici çalışmalar yürütmekte, psikoterapi hizmeti sağlamakta, psikolojik değerlendirme yapmakta ve çeşitli eğitim/seminerler vermektedir. Pek çok test ve terapi eğitimi almıştır. Psikodrama temel aşama eğitimine devam etmektedir.
Seanslarda kullandığı yöntemlerden bazıları şunlardır;
EMDR Terapisi, EMDR 2.0 ileri düzey teknikleri,
Bilişsel Davranışçı Terapi,
Şema Terapi,
EFT Enerji Tekniği,
İçsel Aile Sistemleri,
İmaj Dönüştürme Terapisi
Gottman Çift Terapisi'dir.
Kullandığı başlıca test ve envanterler şunlardır;
MMPI Kişilik Envanteri,
Sağlıkla ilgili kaygılar,
Takıntı,
Öfke,
Stres kaynaklı bedensel rahatsızlıklar,
Stres kaynaklı migren ve ağrılar,
Uykuya dalmada güçlük,
İletişim sorunları,
Bağlanma sorunları,
Kendini tanıma.
Caddebostan Mahallesi Kavaklı Sokak No:2/2 Aliye Hanım Apartmanı, Kadıköy
Caddebostan Mahallesi Kavaklı Sokak No:2/2 Aliye Hanım Apartmanı, Göztepe, İstanbul
Caddebostan Mahallesi Kavaklı Sokak No:2/2 Aliye Hanım Apartmanı, Kadıköy
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
o.....
Kübra hanım ile henüz birkaç aydır seans yapıyor olsakta bana çok katkısı oldu. Özellikle erken yaşta yaşadığım kayıpların üzerimde bıraktığı, hayatıma olan etkilerini ve geçmişten kalan pişmanlıklarımı giderip yerine yaşadığım güzel anılarımı hatırlamama yardımcı oldu. Kendisiyle karşılaşmış olmaktan ötürü mutluyum. Hayatıma olumlu anlamda çok katkısı oldu.
n....
Kübra hanım gerçekten çok iyi bir dinleyici ve sakin bir insan. Kaygılarım ve geçmiş aşamadığım problemlerim ile ilgili kendisi ile iletişime geçtim. Emdr tedavisi uyguladı ve olumlu etkilerini gördüm. Sakinliği beni inanılmaz rahatlatıyor. Kafamı toparlamama düşüncelerimi düzenlememe yardımcı oluyor. Sabırlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kafamda karmakarışık birçok sorunla kendisiyle konuştuğumda en sonunda esas probleme odaklanabiliyorum.
m....a
Kübra Hanım hayatımda bir dönüm noktası oldu. Ona başvurduğumda kendimi kaybolmuş, çaresiz ve yüklerimin altında ezilmiş hissediyordum. EMDR ve daha birçok özel teknik kullanarak, benimle yolculuk eden, duygularımı anlamama ve geçmişimdeki yaralarımı şifalandırmama yardımcı olan bir rehber oldu. Her seansta, profesyonelliği ve içtenliğiyle bana güven verdi, değişim ve iyileşme için ihtiyaç duyduğum cesareti sağladı. Onunla çalışmak, hayatımın en büyük fırsatlarından biriydi. Eğer bir terapist arıyorsanız, Kübra Hanımı bulmuş olmanız büyük bir şans!
e....a
Kübra Hanım, iyi bir dinleyici pozitif enerjisi ile konuşmanız gereken sorunlarınızı rahatlıkla konuşabilirsiniz.
Süre aşımına uğrasak bile konuşulacak olan konuları rahatlıkla konuşabiliyoruz.Bir cok yönden hayata bakış açımı değiştirdim bunuda Kübra hanıma borçluyum.
Güvenilir, detayları ile açıklama yapan , güler yüzlü, pozitif yaklaşımlarıyla her geçen seansa bir yenisi daha ekleyerek gitmekteyim.
b....ç
Ailevi problem ve öfke kontrolü için gittim. Tavsiye üzerine başvurdum. 4-5 aydır gidiyorum. Seanslar çok güzel geçiyor. Kendimi başka biri gibi hissediyorum. Hayata daha farklı bakıyorum, karamsar değilim. Artık hayattan keyif alıyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum, çok hızlı dönüş sağlıyor. Başka psikologlara da gittim, beni anlamadılar. Ama Kübra Hanım beni anlıyor. Uzmanımız çok naif, çok sakin ve çözüm odaklı birisi. Çok memnunuz.
a...
Aile ve içsel sebepler için başvurdum. Kurum aracılığıyla gittim. 6-7 ay oldu gideli. Seans sonrasında pozitif olduğumu fark edebiliyorum. Günlük yaşamım da iyi olmaya başladı. Kedi fobim var. Onun üzerinde çalışıyoruz. Görüşmelerden sonra daha iyiye gitmeye başladım. Geçmişe dayalı travmalarım için EMDR terapisi uyguluyoruz. Kübra Hanım sakin bir insan ve iyi bir dinleyici. Ben gayet memnunum.
a ...k
Kübra Hanım, bende samimi, dürüst ve işini bilen bir profesyonel izlenimi bıraktı. Performans kaygısı, mahremiyet ve çatışma hususlarında benimle hemhal olup somut önerilerde bulunarak şüphe unsurunu göz ardı etmeden somut tespitlerde bulundu.
s...
Kübra Hanım'a ihtiyaç duymamın sebebi içinden çıkamadığım, çözüm bulamadığım konular hakkındaydı. Bu konular nedeniyle geçmişe çok takılıp kalıyor anı yaşayamıyordum. Geleceğe yönelik de endişe duyuyordum. Kübra Hanım'la daha ilk seansta kendimi çok rahat hissettim ve bana güvenli ortam oluşturdu ki bu yüzden ilk seansta ağladığımı hatırlıyorum. Ağlamak o an bana iyi gelmişti bu yüzden belirtmek isterim. Güvende hissetmeseydim yanında ağlayamazdım. Devam edebilmem için önemli bir ayrıntıydı. Sonrasında yaklaşık 1.5 sene boyunca seanslarımıza devam ettik. EMDR tedavisi uyguladı kendisi. Gerçekten çok fayda gördüm. Yaşadığım kötü anılar nedeniyle geçmişteki mutlu anılarımı hatırlayamıyordum bile. Sayesinde bana eski mutlu anılarım mutluluk vermeye başladı. Olumsuz tetikleyicilere karşı duyarsızlaştım. Hala aklıma geliyor fakat eskisi gibi reaksiyon vermiyorum, yaşadığım olumsuz durumlarda ne hissettiğimi kendime soruyorum. Bunları Kübra Hanım sayesinde öğrettim kendime. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
m...
Şirketimizin iletişim kanallarından sigarayı bırakmak için uzmanlarımıza başvuru yaptım. Başvurum sonucu Kübra Hanım ile beraber çalışmaya başladık. Sigarayı bırakma sürecine bilişsel terapi yöntemi ile başladık. Kübra Hanım'ın verdiği çalışma kağıtları ve testler ile sigara içmenin kök sebeplerini keşfetmeye çalıştık. Bu süreçte sigara bırakma ile yola çıkmışken ilerleyen zamanlarda konuşmalarımız ve gönderdiği testler sayesinde kendimi daha yakından tanıma fırsatı buldum. Sigara haricinde beni rahatsız eden diğer hususlarda da konuşmaya, kendisinden danışmanlık almaya başladım. Genel olarak bu süreçte bana karşı yaklaşım tarzı, verdiği tavsiyeler en önemlisi yakın bir arkadaşım ile konuşuyormuşum hissiyatı verdiği için çok memnun kaldım. Terapi seanslarımız bittikten sonra yakın bir arkadaşımı uzaklara göndermişim hissiyatı oluştu.
t...
Kübra Hanım'la pandemi öncesi tanıştım ve 2 -3 yıl kadar bana rehberlik etti. Çok zor bir dönemden geçerken kendisiyle tanışmış olmaktan çok mutluyum. Sorunlar öyle bir kısır döngüye giriyor ki ne yaparsanız yapın yada ne kadar haklı olursanız olun bu çözüm olmuyor. İşte tam o anda başka bir bakış açısı, yeni pencereden bakmama yardımcı oldu Kübra Hanım. Evet uzun ama sağlıklı ve doğru rehberle ilerlediğimi bilmem kendime olan güvenimi aynı zamanda ailemle ve kendimle ilgili sorunlarımın üstesinden gelmeyi bana öğretti.
Kübra Göktepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Göktepe, Psikoloji. Size Kübra Göktepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Bütüncül Psikoterapi.
Kübra Göktepe adresi nerede?Kübra Göktepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahallesi Kavaklı Sokak No:2/2 Aliye Hanım Apartmanı Kadıköy
- Caddebostan Mahallesi Kavaklı Sokak No:2/2 Aliye Hanım Apartmanı, Göztepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Göktepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kübra Göktepe uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kübra Göktepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Göktepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kübra Göktepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Göktepe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kübra Göktepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Kübra Göktepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Göktepe hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Göktepe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar