Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Oyun Terapistliği gibi eğitimlerini tamamlamıştır. Çocuk ve ergen, yetişkin terapisi olarak danışanlarına hizmet vermektedir. Yüz yüze ve online olarak danışan görmeye devam etmektedir.
CHİRON.US Dönüşüm Merkezi
Merkez mahallesi Abidei hürriyet caddesi Nazmiye Asım apartmanı Bina no:89 daire:1, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
f....s
Ben Kübra hanıma çocuğumun bir şikayeti üzerine gitmiştim, çocuğumda karın ağrısı şikayeti vardı ve bundan kaynaklı olarak okula gidemiyordu, bununla ilgili bir çok tetkik yapıldı fakat herhangi bir sorun çıkmadı daha sonra psikoloğa yönlendirildik, bununla alakalı kendisiyle sürecimiz oldu, çok memnun bir şekilde seanslarımız sonlandı, kendisi sayesinde çok şükür sorunumuz çözüldü, seanslarımız bittiği halde hala bir sorun olduğunda kendisini arayıp bilgi alabiliyorum, bu anlamda süreçten çok memnun kaldım.
r....
Kübra hanım, bana beni farkettirdi kendimle iletişime geçebildim, kendimi daha iyi anlamaya başladım.
r.....
Kübra Hanım'la yaklaşık 1 ay öncesinde terapilerimizi bitti. Kendisinden gayet memnun kaldım. Kişi olarak bana kattıkları benim kendimi daha iyi tanımama, açıklamama yardımcı oldu. İlk önce haftada 1 görüşme sağladım iyileşme kat edince 2 haftada bir devam ettik. Yks sınavından dolayı başvurmuştum hızlandırılmış bir şekilde ilerledik. Kendimin daha çok farkına vardım ve çevrem alakalı sıkıntılarım vardı giderek azalmaya başladı.
b....d
Kızımın sınav kaygısı için bir yakınımın tavsiyesi ile Kübra Hanıma başvurduk. Sınavlarda çok fazla stres yapıyordu ve başarısını çok etkiliyordu. Şuan da sınavlara girerken daha az stres yaşıyor ve başarısı yükseldi. Kübra hanımla birlikte stresi ve kaygısını nasıl yöneteceğini çok güzel öğrendiğini düşünüyorum. Kendisine çok teşekkür ederiz. Şuan da seanslarımız kontrol aşamasında devam ediyor. Çocuğunda sınav kaygısı olan ailelere kendisini tavsiye ederim. Aynı zamanda kendisi çok güler yüzlü bir insan. Eşimle birlikte bu süreçte nasıl davranmamız gerektiği konusunda bize de çok yardımcı oldu
a....ü
Hayatımda yaşadığım her ilişkimde bir problem yaşıyordum. Aynı zamanda öfke problemim ve güven problemim vardı. Bu yüzden bir psikoloğa gitmeye karar verdim ve internet üzerinden Kübra hanıma ulaştım. Kendisiyle yaklaşık 4 aydır seanslarımız devam ediyor ve bana ve hayatıma o kadar çok katkısı oldu ki kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Güven problemimin ve ilişkilerimde sürekli yaşadığım problemlerin nelerden kaynaklandığını görmemi sağladı. Şema terapi çalışıyoruz kendisiyle ve çok memnunum. Terapi sürecimiz devam ediyor ve şuan ki geldiğimiz noktadan dolayı çok mutluyum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum hayatıma dokunduğu için. Herkese tavsiye ederim
g.....
Öncelikle yaklaşım, iletişim konusunda çok iyi.Öfke kontrolü problemi için gitmiştim kendisine.Seanslarımızda ödevler verdi, o ödevleri uyguladıkça hayatım biraz daha yoluna girmeye başladı.Çok memnun kaldım.Desteği benim için yeterli oldu, ben devam etmek istiyorum.Dinlemesi,konuşurken değerli hissettirmesi benim için inanılmaz şeylerdi.İlk defa böyle bir deneyimim oldu ve çok memnun kaldım.
Ben kardeşimi götürüyordum ergenlik döneminde.Okulda derslerine odaklanamadığı için Kübra Hanım'a gidiyorduk.Dersleri daha iyi şu anda.Kardeşim üstün zekalı olduğu için onu biraz etkiliyordu. Şimdi çok daha iyi, hala devam ediyorum.Başta tedirgin oldum, acaba mı diye düşündüm ama Kübra Hanım empatiyle yaklaştı.Anlayışlı ve tatlı geldi.Kardeşim, babamın ikinci evliliğindendi.Ailemin de Kübra Hanım'la görüştükten sonra kardeşime tutumu değişti ve bununla birlikte daha iyi olmaya başladı.
r...
Kübra hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Çocuğumun alt ıslatma problemi için başvuruda bulundum. Kendisi güler yüzlü birisiydi. Seanslara vaktinde gelmesi, problemimizi çok iyi dinlemesi ve bizimle iletişimi çok iyiydi. Çocuğumla oyun terapisi yapıyor ve bu sürecin nasıl olduğunu başta çok güzel bir şekilde anlattı. Kendisinden çok memnunum başkalarına da tavsiye ederim
g...
Kübra Hanım’a internetten ulaştım. Depresyon sebebiyle iletişime geçtim kendileriyle.
Benim için çok verimli geçen bir süreç oldu. Çok memnun kaldım. Güler yüzlü, içten, samimi oluşu ve ilgisi beni çok memnun etti. İhtiyacı olan herkese Kübra Hanım’dan bahsediyorum seve seve tavsiye ederim kendilerini.
z...
Kübra hanıma çocuğumun okula gitmek istememesinden dolayı yardım alıyorum. 6 seanstır görüşme yapıyoruz ve ilerleme kat ettik. Kendisi gerçekten ilgili biri. Memnunuz.
Kübra Gündoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Gündoğdu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Kübra Gündoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Kübra Gündoğdu adresi nerede?Kübra Gündoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak No:12 Tepebaşı
- Merkez mahallesi Abidei hürriyet caddesi Nazmiye Asım apartmanı Bina no:89 daire:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Gündoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Gündoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Gündoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Gündoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kübra Gündoğdu hangi dilleri konuşuyor?Kübra Gündoğdu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kübra Gündoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Gündoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Gündoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Gündoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Kübra Gündoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tepebaşı Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Tepebaşı Aile İçi İletişim Sorunları
Tepebaşı Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tepebaşı Adipsi (Susama Yokluğu)
Tepebaşı Cinsel İşlev Bozukluğu
Tepebaşı Davranış Bozuklukları