Yenişehir 4, Kocaeli
WAIS Zeka Testi
Objektif Testler
Dikkat Ve Algı Testleri
e....ç
Öncelikle ne yazsam az kalır, Kübra Hocamla tanıştığım için çok mutluyum.çocuğum 9 yaşında okuldan çok şikayet alıyordum.İlk hafta çocuğuma yaklaşımı sonraki seanların güzelliğini gösterdi.Şuan son seanslarımıza başladık.Artık şikayetlerimiz ortadan kalktı.Bir anne olarak gönül rahatlıyla tavsiye ediyorum.Emeğiniz ve güler yüzünüz için çok teşekkür ederim hocam.
e....t
Bu sene yaşadığım benim için travmatik bir olay sonrasında kendisini ziyaret ettim.
Kübra Hanım, kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve yaşadığım olayla ilgili sorunları çözdüm. Birkaç aylık terapi sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum. En yakınımdakilerle ilişkilerimi pozitif yönde geliştirmeme bazı olumsuz düşüncelerimi aşmama yardım ettiği için ve onunla tanışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum.
e....ç
Hem sınava olan kaygımı hemde hayata karşı olan bakış açımı değiştirip bana çok şey katıp ve ilk seanstan itibaren bana çok iyi gelen Kübra hocama çok teşekkür ederim. Gönülden tavsiye ederim
Kızımın sınav kaygısı için kübra hocadan destek almıştık gayet memnun kaldık teşekkürler kübra hocam
Kübra Karayiğitulaş Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Karayiğitulaş Demir, Psikoloji. Size Kübra Karayiğitulaş Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Kübra Karayiğitulaş Demir adresi nerede?Kübra Karayiğitulaş Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir 4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Karayiğitulaş Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Karayiğitulaş Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Karayiğitulaş Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Karayiğitulaş Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Kübra Karayiğitulaş Demir hangi dilleri konuşuyor?Kübra Karayiğitulaş Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kübra Karayiğitulaş Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Karayiğitulaş Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Karayiğitulaş Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Karayiğitulaş Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kübra Karayiğitulaş Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar