Ben Diyetisyen Kübra Kayış. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldum. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Aşçılık Bölümünde okuyarak sizlerin listelerini daha sürdürülebilir ve çeşitli hale getirmek için uğraşıyorum. Diyetin egzersiz ile bir bütün olarak ilerlemesi gerektiğini düşünerek pilates eğitmeni olarak kendimi geliştiriyorum. Danışanlarımın aç kalmadan sağlıklı beslenme düzenine geçebilmesi en büyük uğraşımdır.
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
a....s
Diyabet hastasıyım. ilk yüz yüze randevumuzda beslenme alışkanlığım ile uyumlu, gündelik hayatta uygulanabilir bir diyet listesi hazırlandı.İlgili, bilgili ve güler yüzlü bir kaşrılama.
s....h
Merhaba ben Kübra hanıma zayıflama amacıyla başvurdum 3 ay gibi bir sürede memnun olacağım kiloya geldim benim en büyük sorunum porsyan konralü yapamamamdi bu konudaki açıklamaları beni çok motive etti beslenmemde kalıcı değişimler oldu her yemekten sonra pişmanlık duygusu yaşıyordum artık kendimle kavga etmiyorum en güzeli de bu çok teşekkür ediyorum
f.....
Diyet sürecimde benim için en önemli şey olan tatlı,abur cubur gibi atistirmalikları canımın istemiyor olması oldu. Dengeli öğünler sayesinde gün içinde acıkma veya halsizlik gibi bir durum yaşamadım. Diyetten ziyade sağlıklı beslenme rutini oluşturmamda çok büyük katkı sağlandı.
du...u
Ben Kübra hanımın ilgisinden, iletişiminden çok çok memnun kaldım.Hiç aç kalmayarak çok sağlıklı kilo verdim.
Kübra Kayış Hayta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Kayış Hayta, Diyetisyen. Size Kübra Kayış Hayta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet.
Kübra Kayış Hayta adresi nerede?Kübra Kayış Hayta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay Meşrutiyet caddesi Konur sokak Özsoy İş hanı 25/17 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Kayış Hayta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Kayış Hayta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kübra Kayış Hayta hangi dilleri konuşuyor?Kübra Kayış Hayta ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kübra Kayış Hayta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Kayış Hayta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Kayış Hayta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Kayış Hayta hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kübra Kayış Hayta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler