Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Randevusu
ONLİNE DİYET, İstanbul
Dyt. Kübra Kılınç
Geçen yaz başından beri Kübra Hanımla hem beslenme düzenlemesi hem de kilo verme üzerine çalışıyoruz. Hedeflediğim kiloya Kübra Hanım sayesinde kavuştum. Umutsuzluğa iki kere kapıldım ikisinde de beni o duygu durumundan adeta çekip çıkardı. 63 kiloya indiğimde tamam demiştim ben daha bir gram bile veremem. O aralar bana inanılmaz destek oldu. Şimdi 58 kiloyum. Belki 55 e kadar inebiliriz ama şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Fazla çıkan biryerim kalmadı. O yüzden bir süre bu kiloyu korumak en önemli amacımız. Evde daha çok yemek yapmaya ve daha çok sağlıklı yemek öğrenmeye başladım. Kübra Hanım çok çeşitli alternatifler sunuyor ve süreç oldukça keyifli. Bu süre zarfında kendini aç hissettiğim belki 2 bilemedim 3 olmuştur. Listeleri çok güzel dengeliyor ve eğer açıkça söylerseniz mutlaka çözüm buluyor. Herkese kendisini tavsiye ederim.
Ben kendisinden çok memnun kaldım.Güleryüzlü bir insan, ofisine de gittim, çok ilgileniyor.Ben istediğim hedefe ulaştım.75 kiloydum şu an 68 kiloya düştüm.Kübra Hanım ile birlikte başardık.Listelerim kolay bulabileceğim şeylerdendi,uçuk şeylerden yoktu.Çok güleryüzlü ve motive eden biri olduğu için kilo vermemde ön ayak oldu.Beni sürekli motive etti.Ben bırakacak gibi olmuştum.Beni tekrardan döndürdü.Ben gece bile ulaşmak istesem cevap veriyordu.Sürecimiz bittiği halde hala kendisine bir şeyler danışabiliyorum,geri dönüşler sağlıyor bana.
Bir arkadaşım aracılığı ile ulaştım kendisine. Öncelikle kızım 3 ayda 10 kg vererek başladı. Kızımla da iletişimi çok iyiydi ve sürekli görüşüyorlar. Sonra annem başladı ama rahatsızlığı nedeniyle devam edemedi. Ben de kızım ile olan güzel iletişiminden dolayı tercih ettim kendisini. 1 ayda 4.5kg verdim ve sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğimi sağlıklı bir şekilde geçirmek için 'Hamile Diyeti' uyguluyorum. Daha önceki hamilelik süreçlerimde 30kg almıştım ve bir daha aynı hataya düşmek istemiyordum. Aklıma takılan her konuyu, her an danışabiliyorum. Canım bir şey istediğinde hemen ulaşabiliyorum. Daha önce de diyetisyen deneyimim olmuştu ama Kübra Hanım çok sıcak biri ve sıkı bir iletişimi var. Diyet listelerimiz evde rutin yaptığım yemeklere dikkat etmekten ibaret ve fazladan masrafı olmuyor. Ailem de bu sağlıklı beslenme programımdan memnuniyetle faydalanıyor. Ailemizin diyetisyeni kendisi.
Kübra Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Kılınç, Diyetisyen. Size Kübra Kılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
Kübra Kılınç adresi nerede?Kübra Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ONLİNE DİYET İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Kılınç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Kılınç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Kübra Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kübra Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler