Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
me...m
Kilo problemlerim için Kübra hanım ile iletişime geçtim 2 ayda istediğim ideal kiloya ve fiziğe kavuşmamda çok faydası olmuştur bana özel hazırlamış olduğu diyet listesi sayesinde şuan çok mutlu bir şekilde hayatıma devam etmekteyim kendisine teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.
Kübra Kıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Kıran, Diyetisyen. Size Kübra Kıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler.
Kübra Kıran adresi nerede?Kübra Kıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizevleri, Filiz Apartmanı, 226.sokak D:No:2,kat:2 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Kıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Kıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Kıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Kıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Kübra Kıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Kıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Kıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Kıran hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kübra Kıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.