20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Kübra Mehmetoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Kübra Mehmetoğlu Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
e....d
Tek kelime ile mükemmel... Kaplama diş tedavisi ve dis eti problemleri yasiyordum. Yaşadığım sıkıntıları minimize ederek beni çok mutlu etti. Gerek hizmet anlayışı gerek sosyal ilişki bakımından gerçekten mükemmel bır dis hekimi.Adaya düşsem yanıma alacağım ilk insan olabilir ( dişlerinden sürekli sıkıntı çeken birisi olarak söylüyorum. )
se...
Kanal tedavisi yaptırdığım dişimin dolgusu düşmüştü tesadüfen gördüğüm doktorumuzu nette araştırdım ve yorumlardan etkilenerek gittim iyiki de gitmişim gerçekten hayatımda ilk defa hem iletişimi hem de hijyenin dört dörtlük olduğu bir yerdi. Hamile olduğum için tedirgindim ama kesinlikle doktorumuzun yaklaşımı ilgisi güler yüzü her şey dört dörtlük bundan sonra diş hekimi denilince akla ilk gelen yer Kübra hekimim, çalışanları da bir o kadar güler yüzlü ilgili.. İnanın buraya ne yazarsam eksik kalacak.. Çok teşekkür ederim Kübra hocam
tu...y
Kübra hanıma yaklaşık 3 ay önce kanal tedavisi için gittim titreyerek gittim fakat koltuğa yatınca tüm endişem gitti mükemmel bir insan eli hafif ignem yapılmış hissetmedim bile guleryuzlu çok sevecen bir doktor kendisine çok teşekkür ediyorum
Ben Kübra Hanım'a 4 yaşındaki oğlumu götürdüm.Doktorumuz tarafından Süt dolgusu yapıldı.Endişelenerek gitmiştim. Oğlumun yaşının küçük olması ve ilk diş deneyimimiz olması açısından baya tedirgindim ama güler yüzlü olması ve oğlumda kurduğu iletişimi beni fazlasıyla memnun etti.İyi ki Kübra Hanım'a gitmişim ve herkese tavsiye ederim.
d.....
Ben Kübra Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile geldim. İmplant yaptırıyorum, çok az bir zamanımız kaldı. Çok rahat ilerledi.7 implant yapılıyor. 5 tanesi tamamlandı, 2 tanesi kaldı.Kübra Hanım'ın hastalara çok anlayışlı davranması güzeldi .Eli hafif ve yaptığı işler güzel. Güleryüzlü, tatlı dilli,yaklaşımı çok güzeldi.
Ben diş hekimimden çok memnunum,yaptırdığımız tedavilerimiz harika.Ben estetik dolgu yaptırdım ön dişler için .Dolgu, kanal, diş temizliği yapıldı.Hiçbir şikayetimiz olmadı işlemlerle alakalı. Çocuklarım için de geliyorum Kübra Hanım'a.Kendisi çok iyi, çok mütevazi biri.Hastalarıyla ilişkisi çok iyi.Sürekli öneriyoruz kendisini.
Benim 10 senelik diş problemimi çözen diş hekimi.Hem diş hekimi hem de insan olarak seviyorum.Mükemmel bir insan, işini de mükkemel yapıyor.Kendi mevcut dişlerimi Kübra Hanım sayesinde koruyabildim.Benim diş etlerimde çekilme vardı.Çekilme ile birlikte iltihap oluşmuştu ve dişlerim ayrılmaya başlad.Öne doğru yelpaze gibi görüntü oluşturdu. Alt çene geride üst dişler önde duruyordu.Diş etlerim çekildikçe ayrılmaya başladı. Hem görüntü hem de sağlık açısından çok rahatsızdım. Kübra Hanım diş eti ve diş teli tedavisiyle 8 ayda beni bu işkenceden kurtardı.Şu an çok memnunum.Rutin kontrollerime kendisine gidiyorum.Kendisi ortodontist değil ama çenemle ilgili öneri aldığımda kendisine danışıyorum ve neyse açıklayıcı şekilde anlatıyor. Benim kuzenlerim ,annem ve babam da kendisine gidiyor. Biz çok memnunuz kendisinden.
Kübra Hanım çok tatlı sevimli ve işimi iyi yapan bir hekim.Herkese tavsiye ediyorum.Benim diş ağrısı ile alakalı çürük, impant kanal tedavisi hepsini Kübra Hanım yaptı.Tedavi yöntemi çok güzel, sonuca çabuk ulaşabilyoruz.En ufak şikayetimizde de kendisiyle rahatlıkla görüşebiliyorum.
fe...a
1 yıl önce ön dişim kırılmıştı bir arkadaş vasıtasıyla Kübra hanıma geldim her insan da olduğu gibi içimde korku ve şüphe vardı.Ama Kübra hanım içimdeki korkuyu yenmemi sağladı Güler yüzünden dolayı kendisini tebrik ediyorum ,kendisi nasılsa yanında çalışan asistanları da öyle Güler yüzlü idi.Özellikle diş korkusu olanlar için şiddetle tavsiye edeceğim tek dt. Kübra hanımdır eli hafif ve işlem sırasında hep pozitifdir ..Bol müşterilerii günler diliyorum Kübra hanım
mu....
İlk randevum, hakkında yapılan güzel yorumlar üzerineydi. Yaklaşık yedi ay devam eden tedavim sürecinde; kendisinin harika bir insan ve işinin ehli bir diş hekimi olduğunu gördüm. İmplant dişten, zirkon diş kaplamaya; diş çekiminden, dolgu ve diş estetiğine kadar bir çok konuda kendisinden tedavi aldım ve açıkçası ben çok memnun kaldım. Gerek hesaplı tarifeniz, gerekse emeklerinizden dolayı, teşekkürler Kübra Hanım...
Kübra Mehmetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Mehmetoğlu, Diş Hekimi. Size Kübra Mehmetoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Estetik Porselen, Kök Kanal Tedavisi, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Lamina Uygulamaları, Tam Ve Parsiyel Protezler, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Köprü Uygulaması, Kanal Tedavisi, Kemik Grefti, Tam Diş Protezi.
Kübra Mehmetoğlu adresi nerede?Kübra Mehmetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yazır Mahallesi Sultan cad. Reyhan iş merkezi 2.kat no:213 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Mehmetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Mehmetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Mehmetoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Mehmetoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Kübra Mehmetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Mehmetoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Mehmetoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Mehmetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Kübra Mehmetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri