Büyükşehir Mahallesi Büyükşehir Mh. E5 Yanyol üzeri, Belediye Cd. Brand İstanbul Park Ofis Binası, Kat:5 Daire:34, Beylikdüzü, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterHizmetler
Büyükşehir Mahallesi Büyükşehir Mh. E5 Yanyol üzeri, Belediye Cd. Brand İstanbul Park Ofis Binası, Kat:5 Daire:34, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Lina Çocuk Ergen ve Aile Danışmanlık Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
s....)
8 yaşındaki oğlumun öfke kontrol problemi vardı. 2 aydır gidiyoruz. 2. seanstan sonra düzelme oldu. Bizle de görüştü. Çok iyi analiz eden bir uzman. Büyük desteği oldu. Şu an ara verdik, oğlumu gözlemlemek için. Tekrar iletişime geçeceğiz. Farklı bir uzmana gitmeyi düşünmüyorum.
ö...
Kübra Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Kaygı bozukluğu sebebiyle kendisine başvurdum. Sürece başlarken, ilk defa yaşadığım bir deneyim olması sebebiyle çok kaygılıydım. Zaman ilerledikçe kendimi görmeme ve anlamama çok fazla katkı sağladığını söyleyebilirim. Yargılanmadan, utanmadan, şeffaf bir şekilde paylaşımlarımız oluyor. Süreç içerisinde bile ihtiyaç duyanlara önerip hep olumlu dönüşler aldım. Kendini geliştiren bir uzman psikolog olarak Kübra Hanım'a saygım sonsuz.
b....a
Seans sonunda kendisi hemen sorunumun ne olduğunu ve çözümünü bana anlattı, bir plan belirledik. Alanında uzman ve yetkin bir psikologla görüştüğümü bilmek bana çok iyi geldi
n...
Kübra Hanım ile kızımın ve aile olarak bizim de yardıma ihtiyacımızın olduğu bir dönemde, çok yakın bir arkadaşımın kendisini önermesiyle tanıştık. Ergenlik terapisi için başvurduk. Kızımıza bir abla gibi yaklaştı ve sorun sandığımız konuları son derece uzmanca yaklaşımı sayesinde çok kolay şekilde atlatmamızı sağladı. Halen de kendi isteğimizle dönem dönem kendisinden destek almaya devam ediyoruz.
e...
Kübra Hanıma iş yerindeki psikolog bir arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Panik semptomlarım sebebiyle kendisiyle görüşmek istedim. EMDR ve konuşma terapisi uyguluyoruz, etkilerini kendimde görüyorum ve terapiye devam edeceğim. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.
y...
Kübra Hanım’a yaşadığım bir yas sürecinden dolayı ulaşmıştım. Kendimi çıkmazda hissediyordum ve hayatıma tekrar adapte olamıyordum. Seanslara devam ettikçe hem depresif halimden kurtuldum hem de hayatımda işleri daha yoluna koymaya başladım.
c...
Çocuğumun travmatik anılarının kendisinde oluşturduğu güvensizlik duygusu ve bunun hayat standartlarını düşürmesi sonucunda Kübra Hanım ile seanslara başladık. Yaklaşık 4-5 aydır devam eden bir süreç içerisindeyiz. İlk başlarda haftada 1 ile başladık, çok güzel ilerleme kaydettik hem de kısa zaman içerisinde. Kendisinin yaklaşımı, verdiği destek ve güven sürece kısa sürede adapte olmasını sağladı. Sürecimiz iki haftada bir şeklinde azalarak devam ediyor. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum zaten. Kendisi çok doğru bir yol gösterici.
f...
Kübra Hanım'a köpek fobim olduğu için başvurdum. Sokakta köpek görsem kalbim gelirdi, ne yapacağımı bilemezdim. Hayatımın kalitesi çok düşüyordu, o yüzden profesyonel bir destek aldım. Kendisi çok anlayışla beni dinledi, ihtiyaçlarımı anladı. Bunca zaman boşuna korkmuşum köpeklerden, şimdi hala sevemem ama yanlarından geçebiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, etrafımda fobisi olan arkadaşlarım da hayatlarının kalitesini arttırabilir.
ç...
Kübra Hanıma okuldan ulaştım. Benim 4 yaşında bir kızım var. Kendisine bazı sorunlardan bahsettiğimde oyun terapisi alabileceğimi tavsiye etti. Ben de kendisini alanı içinde beğendiğim için oyun terapisine başladık.
Kızım 4 yaşında olduğundan krizlerimiz bitmiyordu. İstiyorum, hemen şimdi istiyorum krizleri. Evimizde sürekli bir huzursuzluk vardı. Her akşam diken üstünde ha şimdi çıktı ha şimdi çıkacak kriz diye. Kübra Hanım kızımla 3-4 seans oyun terapisi yaptı, bazıları bizimle. Sonuç olarak bize biraz yönlendi. Anne baba terapisi yaptı bize. Anne baba tutumlarından bahsetti. Sağlıklı sınırları nasıl koyabileceğimizi, kriz anlarında nasıl davranabileceğimizi anlattı. Biz de uyguladık ve gerçekten işe yaradı. Kızıma olan tutumumuz değiştikçe onun da davranışları değişti. Daha sakinleşti. Günde 5 kere çıkan krizler haftada 1-2'ye indi. Çevreme de tavsiye ederim ki ettim zaten.
n...
Kübra Hanım ile arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Uzun zamandır unutamadığım bazı travmatik olaylarım vardı. Bununla ilgili kendisiyle ilk görüştüğümde bana EMDR terapisini tavsiye etti. Ben de onu dinleyip bu şekilde terapiye devam ettim ve inanılmaz memnun kaldım. Zamanla unutamadığım ve sürekli kendi içime attığım birçok şey aslında kendi içimde bir şekilde çözümlenmiş oldu. Kübra Hanım'ın sayesinde bazı duygularımdan kaçmamam ve yüzleşmem gerektiğini öğrendim. Herkese tavsiye ediyorum. Çok güler yüzlü, anlayışlı bir insan. İşinde de çok bilgili ve tecrübeli. Güvenle gidebilirsiniz.
Kübra Meriç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Meriç, Psikoloji. Size Kübra Meriç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Kübra Meriç adresi nerede?Kübra Meriç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mahallesi Büyükşehir Mh. E5 Yanyol üzeri, Belediye Cd. Brand İstanbul Park Ofis Binası, Kat:5 Daire:34 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Meriç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kübra Meriç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kübra Meriç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Meriç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kübra Meriç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Meriç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kübra Meriç hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Kübra Meriç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Meriç hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Meriç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu