Diyetisyen Randevusu
Migrende Beslenme
Zayıflama Diyetleri
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Pamukkale Üniversitesi
10 yıllık meslek hayatımda özel hastane, yemek hizmetleri, kişisel beslenme danışmanlığı alanlarında hizmet verdim hala da vermekteyim.
Obezite, diyabet, kilo verme, kilo alma, çocuk beslenmesi danışmanlığı ve hipertansiyon, hiperlipidemi, alerji, kronik kabızlık, sindirim problemleri yaşayan birçok hastayla çalıştım.
Yıllarca kilo problemi yaşadım. Şubat ayında Dyt. KÜBRA NOYAN Hanım ile tanıştım. İyi ki tanımışım,işinde çok başarılı bir diyetisyen. Hiç kilo veremem korkusu ile başladığım yolda 6 ayı geride bıraktık tam 29 kilo verdim. Kübra Hanım iletişimi hiç bırakmadı telefonla her sorduğum sorunun yanıtını verdi. Çok yardımcı oldu. Sonsuz teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Sürekli kilo problemim vardı şimdiye kadar ki kendi çapımda destek almadan bütün deneyimlerim çok kısa sürdü ve başarılı olamamıştım. Kübra hanımla tanıştıktan sonra 4 ayda 15 kilo verdim fazlalıkların büyük kısmından kurtuldum ve hala devam ediyorum.Kübra hanım diyetleri çok kişisel uygulaması kolay ve hiç sıkmıyor insani. İşinde gerçekten çok başarılı.Güleryüzü samimiyeti ve içtenliği ile mukemmel bir kisiligi var.
Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için hiç zorlanmadan uygulayabildim. Omuriliğim kırıldı ve şeker hastalığım başlamıştı. Verdiğim kilolardan sonra omurilik ağrılarım geçti ve şeker hastalığım ortadan kalktı. 41 günlük diyet sayesinde 14 kilo verdim. ve devam ediyorum. Verdiğim kilolardan sonra rahatladım. Kullandığım kortizon ilaçlarını azalttım. Günde 6 ilaç içiyordum ama şuanda Kübra Hanım sayesinde hiç kullanmıyorum diyebilirim. Çok memnun kaldım. Kübra Hanım yaklaşımı çok güzel olan bir uzman. Birkaç danışmanlık hizmeti daha almıştım ama benim için en uygunu Kübra Hanım oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Bir aile dostumuzun önerisi ile Dyt. Kübra Noyan gitmeye karar verdik.Uyguladığı beslenme yöntemleri ile çok kısa sürede olumlu sonuçlar aldım.İşinde başarılı olduğunu düşündüğüm bir diyetisyen.Bundan sonrada beslenme önerilerinizi uygulamaya devam. Dyt. Kübra Noyan size çok teşekkür ediyorum.
al...n
Ben Ali, 20 yaşında kilo almaya başladım. En son 130 kiloyu gördüm. Kübra hanımla araştırma hastanesinde görüştüm. şuan 107 kiloyum. her hafta kontrol oluyoruz. bazen bozuyorum ama bırakmama engel oluyor. tavsiye ederim.
b....e
Kübra Hanım bana güç veren, motive olmamı sağlayan, diyetisyenden çok daha öte biri benim için. Hamilelik dolayısıyla 30 kilo almıştım. Emzirme sürecimde ve sonrasında sütüm azalmadan kilo verebilmemi sağladı. Çok teşekkür ederim.
m....b
Beni bilgilendirerek diyet yazdı. Bana sağlıklı beslenmeyi öğretti. Sağlıklı beslenerek diyetimi uyguladım.Ben Kübra Hanım'dan hem mesleki olarak çıkardığı sonuçtan hemde insani olarak yakaaşımından çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.
s....ç
İyi bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum. Kübra Hanım seans sürecimizde boyunca yani 7-8 ay içerisinde 10 kg verdim Aynı zamanda çok iyi bir yaklaşımı var. Herkese tavsiye ederim.
m....b
Kübra Hanım'dan çok memnunum. Beni bilgilendirerek diyet yazdı. Bana sağlıklı beslenmeyi öğretti. Sağlıklı beslenerek diyetimi uyguladım.Herkese tavsiye ederim.
b....y
Kübra Hanım ile tanıştıktan sonra 2,5 ay kadar bir sürede 6 kg verdim.Hem işinde başarılı hemde danışanlarına karşı yaklaşımından çok memnunum . Gayet ilgili, arkadaş gibi desteğini hissediyorum. Herkese tavsiye ederim.
Kübra Noyan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Noyan, Diyetisyen. Size Kübra Noyan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Gebelik ve Beslenme, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Bariatri Diyetisyenliği, Randevu, Kişiye Özel Beslenme Programları.
Kübra Noyan adresi nerede?Kübra Noyan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı mah. Kalp Merkezi No:7 PK: 20070 Kınıklı / Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Noyan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Noyan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Noyan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Noyan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kübra Noyan hangi dilleri konuşuyor?Kübra Noyan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kübra Noyan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Noyan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Noyan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Noyan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Kübra Noyan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler