Alanında kendini geliştirebileceği bir çok sertifika programına katıldı. Lisans eğitimi sırasında birçok hastane ve klinikte staj yapmıştır. Ardından farklı psikoterapi merkezlerinde çalışmalarına devam etti. Özel Moodist Hastanesi Toplumsal Ruh Sağlığı Kongresi – ‘‘ Bağımlılıkta Eş Tanılar ve Yaklaşım Sertifikası, Kişilik Bozukluklarında Temel Yaklaşımlar Sertifikası, Nöropsikiyatrik Değerlendirmenin Önemi Sertifikası, Özel Tedavi Kurumlarında Alkol ve Madde Kullanım Bozuklukları Sertifikası, Özel Tedavi Merkezlerinde Psikoterapi Uygulamaları Sertifikası, Psikososyal Boyutu ile Bipolar Bozukluk Sertifikası, Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Sertifikası, Cinsel İşlev Bozuklukları Sertifikası, Kısa Süreli Dinamik Psikoterapiler Sertifikası’’ aldı.
Dr. Bahar Akoğlu’ dan ‘‘ Duygu Odaklı Terapi ’’ eğitimini aldı.
Yetişkin, çocuk ve ergenlik döneminde ki gençlere profesyonel danışmanlık hizmeti veriyor.
Danışmanlık hizmetlerini hem Türkçe hem İngilizce verebilmektedir.
Bostancı Mahallesi Bağdat Caddesi, Yazmacı Tahir Sk. İnci Tokluoğlu APT Dış Kapı No: 516 Daire No: 8, İstanbul
Zeytinlik, Fişekhane Cd. İşçen apt No:32 Kat:4 D:12, İstanbul
Cinsel Terapi
Davranış Bozuklukları
Destekleyici Psikoterapi
Minoris Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Görüşler içerisinde ara
na...ı
Kübra hanımla 5. seansımı bitirdik, başlamadan önce ve birkaç aydır içimde biriken yoğun duygular beni sancılı süreçlere götürmüştü. Kübra hanımla bu duyguları yaşayabilmeyi öğrendim, tabii bana kattığı bir sürü şey de benimle birlikte. İletişimi çok kuvvetli ve enerjisini size online terapide bile hissettiriyor. Başlamadan önce online terapi hakkında soru işaretleri vardı kafamda ama başladıktan sonra kesinlikle dağıldı. Süreç benim için çok güzel ilerliyor, umarım bu yazım terapi düşünenlere faydalı olur.
ha...a
Psikolojik sınırlarım ve farkındalık süreci benim için oldukça değerli Kübra hanım da bu yolda çok iyi gösterici oldu. Kendisi çok iyi bir dinleyici, güçlü bir iletişim sahibi ve sağduyulu yaklaşımıyla sorunlarımı bana da görünür kılmada yardımcı oldu. Empatisi ve profesyonelliği sayesinde daha iyi hissetmemde ve süreci sağlıklı bir şekilde yaşamamda büyük bir emeği var. Onunla kendime ve çevreme olan desteğim arttı ve kendim için daha sağlam, sağlıklı adımlar atabildim.
Depresyon ve ataklar sebebiyle başvurmuştum. Kendimi çok fazla karamsar hissediyordum. Yaşadığım bebek kaybı sebebiyle kendimi suçluyordum ve fazlaca duygusal haldeydim. Kübra hanım sayesinde hayata bakış açım değişti artık elimden geldiğince daha pozitif bakmaya çalışıyorum. Online olmasına rağmen sanki yanımdaymış gibi hissediyorum ve seansın akıp gitmesine ikimiz de çok şaşırıyoruz. :) Iyi ki yollarımız kesişti diyebilirim.
sa...
Kübra hanım ile yaşadığım olumsuz olayların çoğunun üstesinden gelmeyi başardım. Kırılan özgüvenim ve kendime olan inancım tekrardan gelmeye başladı. Tek başıma olduğumda ve çevremdeki insanlar ile konuştuğumda yaşadığım şeylerin içinden çıkılamaz bir girdap olduğunu düşünüyorum. Kübra hanım ile görüşmeye başladıktan sonra durumun böyle olmadığının, her şeyin gelip geçici olduğunun ve kendimden daha değerli hiçbir şey olmadığının farkına vardım. Kendisinden ve tedavi sürecinden oldukça memnunum. Vermiş olduğu destek için kendisine minnettarım.
gü...
Daha önce online terapi almış biri olarak tekrar terapiye ihtiyaç duyduğumda yüz yüze mi online mı almam gerektiği konusunda kararsızım. Tamamen iç sesini dinleyerek Kübra hanımdan online terapi almak kararını aldım. Ve aldığım karardan çok memnunum. Henüz ikinci seansımız ancak ilk seanstan itibaren dinlemesi, ilgi ve alakası, yaptığı açıklamalar danışanını önemsediğini hissettiriyor. İşini severek yaptığından hiç şüphem yok hal böyle olunca daha yeni başlamış olmama rağmen bana kendimi iyi hissettiriyor. İhtiyacı olanlara ve düşünenlere canı gönülden tavsiye ediyorum. Mesleğini önemseyip değer vererek icra eden, özellikle birilerinin hayatına dokunarak iyileştiren herkesin yolu güzelliklere açık olsun
za...r
Kübra Hanımla yaptığım her seans benim için bir şeyleri anlamakta ve hayatımı yoluna sokmak konusunda çok iyi geliyor. Seanslarımı sabırsızlıkla bekliyorum.hayatımdaki problemleri daha kolay bir şekilde anlamayı ve çözmeyi öğreniyorum.
y....d
Kendisi ilk görüşten itibaren çok ilgili ve sorunu bulmaya oldukça yatkındı. Sorunlarımı yalnızca duymam değil bulmam da gerekiyordu. O yüzden ortada hiç düşünmediğim yönleri de anlattı. Kesinlikle Kübra Hanımla devam etmek istiyorum.
ü.....
Kendisi alanında çok başarılı çok içten ve çok samimi kendisini çok sıkıntılı zamanlarda arkadaşımın tavsiyesiyle buldum. İyiki de buldum çünkü bütün
sorunlarım yok denecek kadar azaldı artık hayatıma devam edebiliyorum. Kendisinden önce hayat benim için durmuştu kendisi sayesinde tekrardan hayata adapte olabildim
Kübra hanımı arkadaşımın önerisiyle tanıştım. Genel olarak çok yoğun ve stresli bir iş temposuyla çalışıyorum. Herşeyin kontrolü bende olsun istiyordum. Herşeyin rayında gitmemesiyle alakalı hep endişelerim vardı. Sosyal hayatım ile iş hayatımın arasında dengeyi kurmakta çok zorlanıyordum kendime asla zaman ayıramıyordum hayatımda kendim hariç herşey önceliğimdi ama artık neredeyse bütün sorunlarımı Kübra hanım sayesinde aştım. Kübra hanımın yardım etme isteğini ve çabasını ilk görüşmede görüyorsunuz. Kübra hanımın çabasıyla birlikte çok iyi ilerledik. Yaklaşımı, tecrübesi ve desteği ile güvenerek bütün sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Ben başardım ve buna dayanarak Kübra hanım seanslarımızı sonlandırdı.
Kübra hanıma buradaki yorumlara bakarak randevu aldım. Burada yazan yorumlardan kat ve kat fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Her görüşmemizde geçmişten bu zamana kadar taşıdığım sorunlarımdan ayrılarak görüşmemizi sonlandırıyoruz Kübra hanım işinde gerçekten çok başarılı çok kısa sürede çok güzel yol katettik. Kendimi çok iyi hissetmeme neden olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum
Kübra Nur Ekinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Nur Ekinci, Psikoloji. Size Kübra Nur Ekinci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT).
Kübra Nur Ekinci adresi nerede?Kübra Nur Ekinci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mahallesi Bağdat Caddesi, Yazmacı Tahir Sk. İnci Tokluoğlu APT Dış Kapı No: 516 Daire No: 8 İstanbul
- Zeytinlik, Fişekhane Cd. İşçen apt No:32 Kat:4 D:12 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Nur Ekinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kübra Nur Ekinci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kübra Nur Ekinci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Nur Ekinci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kübra Nur Ekinci hangi dilleri konuşuyor?Kübra Nur Ekinci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kübra Nur Ekinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Nur Ekinci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kübra Nur Ekinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Kübra Nur Ekinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Nur Ekinci hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Nur Ekinci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu