Üniversite eğitimi boyunca kamu kuruluşları ve özel kurumlarda staj yapmıştır. Lisans tezini dönemin en önemli konusu “Orta Dönem Adölesanlarda Beslenme Eğitimi Etkinliğinin Değerlendirme Çalışması” üzerine yapmıştır. Öğrencilik döneminde ve sonrasında katıldığı eğitimler ve aldığı sertifikalar ile alanındaki güncel bilgileri takip etmiştir. Mezuniyetin ardından toplu beslenme alanında çalışarak ve Eskişehir’de klinik ve kurum diyetisyenliği yaparak tecrübe edinmiştir.
Beslenme ile günümüzde ve gelecekte oluşabilecek bir çok hastalık önlenebilir. Bu yüzden her yaş grubundan birey sağlıklı beslenmeyi öğrenmelidir. Beslenme programlarının tamamen kişinin ihtiyaçlarına özel olarak hazırlanması gerekir. Sağlıkta her zaman sürdürülebilir beslenme olduğu ilkesi ile yola çıkan Kübra ÖZKAN şuanda Aknet Danışmanlık Merkezi’nde Beslenme ve Diyet Danışma hizmeti vermektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hoşnudiye Mahallesi, İsmet İnönü-1 Caddesi, Kılıçoğlu Plaza, D:No:13 /63, Eskişehir
Online Diyet
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
e....a
8 yaşındaki oğlum tip1 diyabetli. karbonhidrat sayımı yaparak yiyeceklerini ayarlıyoruz. Kısa bir süre önce Kübra Hn. 'dan okulda yardım almaya başladık, bu süre içinde şekeri öncekine göre daha iyi daha düzenli ve olması gereken aralıkta gitmeye başladı. Bu oğlumun sağlığı için çok sevindirici. Karbonhidrat sayma konusunda kendisinin bize çok yardımı oldu, diyabeti yönetmemiz kolaylaştı. Kübra Hn'a yardımları ve bilgilendirmeleri için çok çok teşekkür ediyoruz.
m....r
Kübra Hanım ile çalışmak benim en güzel şansım oldu. Eminim sizlerin de hayatına güzel dokunuşlar yaparak yaşam kalitenizi yükseltecek ve nasıl sağlıklı beslenilir bunu size öğreterek hayat boyu bir rehbere ihtiyaç duymadan kendi başınızada kendi kontrollerinizi yapabilecek seviyeye geleceksiniz. Bana kazandırdığı katma değerler için kendisine çok teşekkür ederim. Sizlere de “hayatınıza değer katmak” için Kübra Hanım ile görüşmenizi önerebilirim.
Ben istanbul da ikamet ettiğim için online hizmet alabilmekteyim. Benim gibi uzakta olanlara da online danışmanlık hizmetini kesinlikle öneriyorum. Randevu gün ve saatleri bizlerin önceliğine göre belirlenmekte olup herhangi bir aksaklık ile karşılaşmadım. Ezberlenmiş yada standart beslenme programları yerine tamamen kişisel ihtiyaçlara göre daha kaliteli bir yaşam programı belirleniyor. Bununda faydasını gördüğüm için kendisine çok minnettarım. Sağlıklı günler dilerim.
Kübra hanım işinde son derece profesyonel bir diyetisyen. Kendisiyle tesadüfen tanışmıştım ancak keşke daha önce tanışsaydım. Hayatımda kesinlikle olmayan besinleri hayatıma entegre etmeme yardımcı oldu. Vücudumdaki değişimlerin mimarıdır kendisi Hayatıma sağlıklı beslenmeyi ve bu beslenmeyle günlük rutinlerimi daha kolay yapmamı sağladı. Çokça önerimdir
ş.....
Hem sağlık sorunlarım hemde zayıflama isteğim üzerine başvurdum kendisine yapamazsın çok zor çok zaman alır diyenlerin aksine beni öyle güzel motive etti ki 20 gün gibi kısa bi sürede hem hedef kiloma yaklaştım hemde yüksek kolesterol ve şeker sorunumu çözdü sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum kendisine çok çok teşekkür ediyorum =)
Güler yüzlü, genç ve dinamik bir diyetisyen. Zayıflama sürecimde doğru yönlendirmeleri ve disipliniyle sağlıklı bir şekilde zayıflamama yardımcı olan Kübra hanıma teşekkür ediyorum.
h....t
kübra hanim çok tatli bir insan, isini cok ozenli yapiyor ve kisiye gore beslenme duzeliyor. sadece liste vermekten ziyade besinleri ogretti bana ve kendi basima da duzgun beslenmeyi ogrenmem icin destek oldu.
ha...a
Kapıdan ilk girdiginizden itibaren nezaketli, guleryuzlu, hoş sohbetli, listelerine kolay uyum sağlanan, anlayan ve en kolay şekilde anlatan, siz vazgecseniz bile sizi asla bırakmayan, aklıniza takılan en ufak detayı bile sorabileceginiz, önce samimiyetiyle arkadaşlik sonra da bilgi ve deneyimiyle size sağlık kazandırabilcek diyetisyen arayışında olanlar asla tereddüt etmeyin. Yolum uzun ama Kübra hanım sayesinde stressiz ve sürdürülebilir oldu. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hep var olun Kübra hanım.
a....h
Genç ve işini seven bir diyetisyen. Cesaretlendirici ve teşvik edici. Kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme konusunda verdiği bilgiler ile danışma sürecinize daha bilgili devam etmenizi sağlamakta... Kendisini tanıdığım için mutluyum. Teşekkürler Kübra Hanım :)
sı....
Kilo almak için önyargılı, kötü düşünerek gitsem de çok faydasını gördüm. Daha öncesinde kilo almakta çok zorlanan biriydim. Çok ilgili ve işinde çok iyi birisi olduğu için beni çok rahatlattı ve istediğim sonuçları hemen almaya başladım. Tavsiye sonucu gittim ve ben de herkese tavsiye ederim :)
s....k
Güler yüzlü cana yakın danışanı mutlu ettikçe kendi mutlu olan. Bir ayda 5 kilo hafifledik. Gece yeme atıştırmalıklarından vazgeçtim. Bundan sonra sağlıklı beslenmeye daha özenle yaklaşmamı sağladı.
Kübra Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Özkan, Diyetisyen. Size Kübra Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Diyet, Diyabet Diyeti, Sporcu Beslenmesi, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Çocuk Beslenmesi, Çölyak Hastalığında Beslenme.
Kübra Özkan adresi nerede?Kübra Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi, İsmet İnönü-1 Caddesi, Kılıçoğlu Plaza, D:No:13 /63 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kübra Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Kübra Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Özkan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Kübra Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Eskişehir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eskişehir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Eskişehir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Eskişehir İrritabl Bağırsak Sendromu
Eskişehir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler