Psikolog Kübra Şaman psikoloji lisans hayatı boyunca mesleki deneyim kazanmak için çok sayıda staj yapmıştır. Lisans hayatı sürerken Pedagojik Formasyon Eğitimi almıştır. Aile danışmanlığı üzerine yüksek lisans yapmıştır. Aynı zamanda özel bir okulda anaokul ve ilkokul kademesi öğrenciler ve öğrenci ebeveynleri ile çalışmaktadır. Danışanlarını online olarak kabul etmektedir.

Aldığı eğitimler:

• Pedagojik Formasyon Eğitimi
• “Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi”
• “Anaokulunda Psikolog Olmak”
• “Özgül Öğrenme Güçlüğü Testleri ve Eğitim Uygulamaları”
• “Çocuk Resimlerinin Analizi ve Çizim Testleri”
• “Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri”
• “Çocuk Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları”
• “Vajinismus Probleminde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım”
• “Deneyimsel Oyun Terapisi 1.Düzey Eğitimi”
• “Gottman Çift Terapisi 1.Düzey Eğitimi”
• “Minnesota çok yönlü kişilik envanteri”
• “Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi”
• “Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi”
• “Aile Danışmanlığı Eğitimi”
• ​“Projektif Çizim Testleri”
• ​“Çocuk Kitabı Yazma Atölyesi”
• ​“Çocuk Yogası Eğitimi”

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Terapi +26 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Kübra hanıma öncelikle yeterli bilgi ve deneyime sahip olması nedeniyle başvurdum .Online terapi sürecimde anlaşılma ihtiyacımı sonuna kadar göz önünde bulundurarak terapinin bende oluşturduğu kaygıyı tamamen üzerimden aldı .Haftalık online terapiler duygu durumumun daha iyiye gitmesini sağladı ve olaylara farklı bakış açıları ile bakmamı sağladı .Kesinlikle ve gönül rahatlığıyla danışacağınız ve birçok durumu aşmanızda yolunuzu bulmayı sağlayacak iyi bir danışman .Meslek aşkının devamını diliyorum güzel doktorumun

Z
Konum: Online Danışmanlık Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Kübra hanimla kızımin agzina birseyler goturmesi uzerine gorusmeye basladim gorusmemizin ikinci seansı. sıcak kanlı ,güler yüzlü olması kendimi aileden biri gibi hissettiriyor Çekinmeden tum sorunlarımı rahatlikla anlatabiliyorum. sohbeti akici ve keyifli saatin nasil gectigini anlamiyorsunuz Yőnlendirmeleriyle suan kizimla daha iyi bir iletisim halindeyim.Her seanstan sonra iç huzurlulugu cok guzel bir his.Bu kadar kisa sure icinde seansin olumlu etkisini gorunce mutlu oluyorsunuz .Kubra hanim sayesinde kızımla olan iletişimim artik daha saglikli iyiki bu yola sizinle cikmisiz

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Kübra hanımla henüz 3 seanslık bir terapi deneyimim oldu ve faydasını gördüğümü fark ederek de devam ediyorum. Seansların bende bu kadar çabuk etki edeceğini hiç düşünmezdim. Tabikide bu sizin isteğinize de bağlıymış.
Yaşadığım sorunlar hakkında oldukça objektif sorular sorarak olaylara çok farklı açılardan bakmamı sağladı. Özellikle ruh durumunuzu düşüncelerinizi anladığını çok güzel bir şekilde yansıtıyor. Yargılanmadığınız ve içinizden gelenleri utanmadan anlatabildiğiniz samimi bir ortam yaratıyor. Kapı kapandığı an kalbinizin kapılarını güvenle açabilirsiniz

Konum: başka bir yer Diğer

Kübra hanımdan ile kızım yeni ortamlara uyum sağlama ,sınav heyecanını kontrol altına alma
Konularında danışmanlık aldık özverili ve dikkatli çalışması kızımı çok iyi gözlemlemesi ve ebeveyn geri dönüşümü ve yönlendirmesi konusunda oldukça başarılı bir süreç geçirdik
Üstelik kızım ile olan iletişiminde kendisinin yönlendirmeleri sayesinde oldukça güçlendirdik Güler yüzü sakin anlaşır konuşmaları ile bizim için vazgeçilmezdir
Danışma süreciniz bitse bile sizinle olan iletişimi kesmez ve ne zaman ihtiyacınız olsa hemen ulaşabilirsiniz Bir anne olarak hiç tereddütsüz kendisine ulaşmanızı tavsiye ediyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kübra hanimla bir süredir kizim online olarak seans aliyor ve gayet guzel ilerliyoruz. Travma çözümü olsun kizimla kurduklari bağ olsun etik anlayis olsun biz Kübra hanimla gorusmelerimizden maximum seviyede verim aldigimizi soyleyebilirim. Iyi ki yollarimiz kesismis diyorum ve cok tesekkur ediyoruz kendisine. Her soyledigimize inanilmaz duyarlilikla yaklasip hemen uzerine egilen bir kisi ayrıca. Ben kizimdaki gelisimden cok memnunum

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Herkes merhabalar Kübra hanıma herkesin huzurunda buradan da teşekkür etmek istiyorum kendisi ile tanışmam benim için büyük bir şanstı çok kısa sürede kendisi ile büyük bir yol kat ettim işini çok severek yapıyor size müşteri gibi değilde bir arkadaş dost gibi davranıyor herkese şiddetle tavsiye ediyorum dokunduğu noktalar çok ince noktalar detaylardır tek sıkıntı onunla bir saat değil bir ömür konuşmak istersiniz

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merhaba Kübra hanımla hayatımın cehenneme dönüştüğü zamanlarda tanışma fırsatımız oldu kendisi tekrar hayatımı cennete çevirdi Kübra hanım o kadar naif işini severek yapıyor artık delirdim dediğim noktada muhteşem tespitler teknikler öğretti ki şuan çok mutluyum huzurluyum Kübra hanım herkese tavsiye ediyorum.Bir kez daha çok teşekkür ederim emeğinize sağlık Kübra hanım