Mersin, Mersin
Özel muayenehane
Yeni Mahalle, 33163 Sokak No:30 Kat:5 No:5 Maxima Plaza Mezitl, Mersin
Özel muayenehane
tt...o
Kilo almak için gittim ve gluten alerjime rağmen epey ilerleme katettik. Eğer gluten bulaşı yaşayıp bağırsaklarımı yaralamasaydım ve diyeti uygulamaya devam edebilseydim daha da ilerlerdik. İşlerimin yoğunluğundan ve şehirlerarası seyahat gerektirmesinden dolayı randevu almayı bıraktım.
İşinde gayet iyi, profesyonel, anlayışlı ve başarılı bir diyetisyen.Gerçekten memnunum kendisinden.Tavsiye üzerine Kübra Hanım'a geldim.Çok sağlıklı beslenmeye başladım, sunduğu programlar kişiye özgü olduğu için kilo verme açısından sağlıklı yaşam aşamasında çok büyük değişiklikler farkettim.Desteği benim için yeterli oldu.
Kübra Hanım'a tavsiye ile gittim, çok memnunum kendisinden.Sağlık için kilo vermeye başladım.kendimi daha hafif hissediyorum, yorgun hissetmiyorum.Kübra Hanım'la 4-5 ayda 10 kilo verdim. Programlarımı kolaylıkla uygulayabiliyorum.Çok yakın, sevecen, tatlı bir diyetisyen.Her zaman görüşüyoruz, kendisiyle devam ediyoruz görüşmeye.Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.
sa...ç
Kübra hocama çok teşekkür ederim.Bilinçli ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma katmama yardım ettiği için.Kendi alanında uzman olduğunu danışanına hissettirebiliyor ve niçin diyetisyen hizmeti; bunu bana bırakması süreci sahiplenmemi sağladı.Kendisin den seans alıp ta pişman olabileceğimizi çok düşünmüyorum.Bilgi,algı,anlayış,empati becerileri güçlü bir hocamız teşekkürler Kübra hocam.
yu...k
Kübra hanım Çok anlayışlı güler yüzlü sempatik benimle çok ilgilendi onun sayesinde kilolarımdan kurtuldum ona çok müteşekkirim aç kalmadan kilolarımdan kurtuldum
o....ö
Kübra Hanım, çok ilgili davranıyor. Diyet programını hazırlarken bireyselliğimizi göz önünde bulunduruyor. Programımızda sevip, sevmediğimiz şeyleri göz önünde bulunduruyor. Tekdüze bir yapı olmaması benim için güzeldi. Seanslar sonrasında kiloda verdim. Benim için faydalı oldum, herkese tavsiye ederim.
s ...r
be...
Özellikle sağlıklı ve kalıcı beslenme için başvurdum, doğru bildiğim yanlışlardan kurtuldum sayesinde hem sporu hem de düzenli beslenmeyi hayata geçirebildim.
as...
Benim kullandığım ilaçlardan dolayı olan yaklaşık üç yıldır beraber olduğum fazla kilolarım vardı karantinayla artık iyice önünü alamayınca ilk defa diyetisyene başvurdum ve niye daha önce yapmamisim dedim ya ben Kübra hanimdan online danışmanlık alıyorum ve çok memnunum kendisi çok ilgili ve işinin eri birisi saolsun beni yuklerimden kurtardı.
n....r
Uzun zamandır vermeye çalıştığım kilolardan birçok kez diyet yapmama rağmen kurtulamadım ama şuan Kübra hanım öncülüğünde kilolarımın birçoğundan kurtuldum çünkü bir telefon kadar yakınız buda benim için kilo vermemdeki en önemli unsurdur
Kübra Torun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Torun, Diyetisyen. Size Kübra Torun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık, Randevu.
Kübra Torun adresi nerede?Kübra Torun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin Mersin
- Yeni Mahalle, 33163 Sokak No:30 Kat:5 No:5 Maxima Plaza Mezitl Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Torun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Torun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Torun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Torun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kübra Torun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Torun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Torun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Torun hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Kübra Torun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Torun hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Torun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler