Ben Kübra Uraloğlu, İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. Lisans sürecim boyunca Kadıköy Görme Engelliler Derneği(TURGED) ve Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezi başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlarda gönüllü olarak staj yaptım. Lisans hayatım boyunca çeşitli etkinlik, eğitim ve atölyelerle kendimi geliştirme imkanı buldum. Lisans hayatımdan sonra Prof. Dr. Hakan Türkçapar’dan “Klinik İlk Görüşme ve Değerlendirme Eğitimi” ile birlikte “Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi” aldım. 09.08.2021- 31.03. 2023 tarihleri arasında İstanbul Halk Bankası Genel Müdürlüğünde Kurum Psikoloğu olarak görev yaptım.
Kendimi psikoloji alanında geliştirmeye, süpervizyon eşliğinde danışan görmeye devam ediyorum. Şu anda Duyguhane Psikoloji’de yüz yüze ve online psikolojik destek hizmeti vermeye devam etmekteyim.
Aldığı Eğitimler ve Sertifikalar
•Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği- Bilişsel Davranışçı Terapide Değerlendirme ve Yapılandırılmış Görüşme Eğitimi
•Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği- Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
•Çocuk Testleri Uygulayıcı Sertifikası(AGTE, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Goodenough Harris Bir İnsan Çiz Testi, Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, D2 Dikkat Testi, Burdon Dikkat Testi, Bender-Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Cattel Zeka Testi, Kent Eggy Zeka Testi, Porteus Labirentleri Testi)
•Çocuk Resim Analizi ve Çocuk Çizim Testleri Uygulayıcı Sertifikası
•Madde Bağımlılığı Etkisi ve Başa Çıkma Yolları Başarı Sertifikası
•Stres ve Kaygını Nasıl Yönetirsin Başarı Sertifikası
Stajlar ve Çalışma Geçmisi
•2018 İstanbul- Türkiye Görme Engelliler Derneği (4 ay) -STK Stajı
•2020 Trabzon- Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (1 ay)- Alan Stajıy
•2021 İstanbul- Halk Bankası Genel Müdürlüğü (17 ay)- Kurum Psikoloğu
•2024- Duyguhane Psikoloji
Sigortası olan hastalar
Trabzon
Terapiye aşırı derece de ön yargılıydım . Terapiye Kübra hanım ile başlamaktan bu yargılarımı aşmakta bana olan desteği paha biçilemez . Kendi kişiliğimi karakterimi , duygularımı kaybetme derecesine gelmişken kendisi ile başladığımız bu zorlu yolda bana olan inancı ve desteği ile birlikte kendimde gördüğüm tüm eksikleri tamamlamama ve iyileşmeme vesile olduğu için burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum . İyi ki siz
s....ö
Depresyon surecinde kendisiyle gorusmeye basladim. Bir senedir kendisiyle gorusmeye devam ediyorum. Yaklasimi olsun guler yuzu olsun kendimi rahat hissedebildigim, samimiyetine guvendigim bir psikolog. Bu sureci kendisiyle yuruttugum icin cok memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
ay...n
Kendisine kaygı problemlerim için başvurmuştum. Daha önce hiç psikoloğa gitmediğim için de çekiniyordum fakat Kübra hanım ilk seansta bu konuda da beni çok rahatlattı. Bir psikolog karşısında kendimi anlatmak farklı hissetirdi. Terapi sürecim boyunca aslında kaygının nasıl bir şey olduğu ve bununla nasıl baş edebileceğime dair pek çok şey öğrendim.
Desteğini ve anlayışını hissetmek bana iyi geldi.
Kübra Uraloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Uraloğlu, Psikoloji. Size Kübra Uraloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık.
Kübra Uraloğlu adresi nerede?Kübra Uraloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Uraloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Uraloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Uraloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Uraloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Kübra Uraloğlu hangi dilleri konuşuyor?Kübra Uraloğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kübra Uraloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Uraloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Uraloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Uraloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Kübra Uraloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Uraloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Uraloğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Kübra Uraloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.