Ben Kübra Yavuz, klinik psikolog olarak, terapi sürecinde empati, saygı ve güvene dayalı bir ortamda çalışarak, güçlü yönlerinizi keşfetmenize, sorunlarınızı anlamanıza ve yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanıza yardımcı olmayı amaçlıyorum. Bu noktada terapi yöntemi olarak bilişsel davranışçı, EMDR ve şema terapisi gibi etkili ve kanıta dayalı yaklaşımları birleştirerek kişiye özel bir plan oluşturmaktayım. Eğer kendinizi yaşamınızdaki zorluklarla başa çıkmak, iyi hissetmek veya kişisel gelişiminize odaklanmak istiyorsanız ihtiyaçlarınıza özel bir terapi planı oluşturarak size yardımcı olabilmek için buradayım.
Randevu almak veya daha fazla bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D BLOK 34180 Bahçelievler, İstanbul
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Bütüncül Psikoterapi
Destekleyici Psikoterapi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
k...
Kübra Hanım'a sosyal medyada gördüğüm Psikoloji sayfasının formu sayesinde ulaştım. Bunalımda olduğumu düşündüğüm için birisiyle konuşmak, o psikolojiden çıkabilmek için ulaşmıştım. Kübra Hanım ile marttan bu yana seans yapıyoruz ve açıkçası kendimdeki, duygu durumumdaki değişiklikler hakkında gerçekten çok mutluyum. Aslında fark etmediğim birçok şeyi fark etmemi sağladı. Bana verdiği öneriler sayesinde her seans arasında eskisine oranla daha mutlu daha enerjik olduğumu fark ettim. Açıkçası bir uzmanla ilk görüşümdü ama yaşadığım gelişim sayesinde çok memnun kaldım. Yol gösterici tavrı, önerileri çok güzeldi. Ailem, arkadaşlarım ve diğer çevremle olan ilişkilerimde fark etmediğim detayları fark etmemi sağladı. Arkadaşlarım bile birçok kez ben de ki değişimi fark edip terapi sana çok iyi geldi dediler. Çevreme tavsiye ederim ki hatta ediyorum da..
na...
Çok etkili bir görüşme oldu yargilamadan çözüm odaklı yaklaşım gösterdi.
ez...
Kübra Hanım ile 9 aydır tanısıyorum. Insanın kendini iyilestirmeye ve gelistirmeye çalısması yeterince zor bir surec. Bu yolda bana destek oldugu için çok tesekkür ederim. Online terapiye önyargılıyken yaklasımı sayesinde bu yargıyı kırdım. Birinin gelisiminize inanması ve desteklemesi yürüdügünüz yolda çok önemli.
Kübra Hanım kaygili anlarimda nasil davranmam gerektigini neler uygulayabilecegimi etkili bir sekilde gosterdi. Kendimi tanimam hakkinda cok fazla yardimci oldu bu sayede kendimi gozlemleyerek farkinda olmadan yaptigim davranislari fark etmemi sagladi
2022 ağustos ayından beri kübra hanımdan terapi alıyorum. Sürece başladığımda dışarıyı geçtim yataktan bile zor çıkan birisiydim kendisinin verdiği görevler tavsiyeler ile birlikte ilk aylarda bile bunları aştım. Kendime olan güvenimin yerine gelmesini, kendimi sevmemi, hayata ve olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmamı sağladı
şu anki olduğum yer geçen sene ile inanılmaz farklı ve bu durumdan çok mutluyum. Sadece yapmam gerekenlerle ilgilenen birisi değil yapmak istediklerimi hedeflerimi anlattığımda bana bununla ilgili tavsiyeler fikirler veren birisi. İlk kez psikolojik destek aldığım bu süreçte onun gibi işinde bu kadar iyi ve profesyonel birisi ile karşılaştığım için çok şanslıyım. Çevremdeki herkese de kendisini tavsiye ediyorum. Buradan da kendisine teşekkür ederim.
s....b
Hayatımda daha önce karşılaşsaydım dediğim bir psikolog.Çok şey değiştirmeme yardımcı oldu. Bu yolculukta bana eşlik ettiği için teşekkür ederim
f....d
Yaklaşık 3 aydan fazladır Kübra Hanım'la terapi sürecindeyim ve gerçekten hayatımda bu kadar kısa zamanda bir çok pozitif değişim ve farkındalığın olma sebeplerinden biri olarak Kübra Hanım'la yaptığım seansları görüyorum. Anlayışlılığı ve profesyonelliği ile iyi ki terapi alıyorum dememi sağladığı için burdan da kendisine çok teşekkür etmek isterim.
Çocukluğumdan beri pek çok profesyonelden destek almaya çabaladım öyle ya da böyle hiçbiriyle devam edemedim. Kübra Hanım ise ilk seanstan beri durmadan konuşabildiğim kendimi açabildiğim birisi. Desteğinin hayatıma yansıması çok hızlı oldu ve az zamanda çok ilerleme kaydettim. Kendisiyle yıllar boyu çalışmak istiyorum. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Bence işinde çok iyi.
f.....
Terapi sürecinden çok memnun kaldım. Zor durumlarda çaresizlik hissine kapılır stresten hiçbir şey yapamaz çözüm yolu bulamaz kötü hissederdim. Bu süreçten sonra daha az çaresiz hissetmeye hemen çözüm yolları düşünmeye başladım, çevremle olan iletişimim kuvvetlendi. Kendimi tanımayı ne istediğimi bulmayı öğrendim. Eskiden gelecek kaygısında boğulurdum şimdi o günü düşünmeyi öncelikli olarak o an yapmam gereken şeyleri düşünmeyi uzak geleceği o zamana bırakmayı öğrendim. Kübra hanıma çok teşekkür ederim.
z.....
Kaygı, takıntı gibi konularla başvurduğum terapi sürecinden oldukça verim aldığımı hissediyorum. Seanslar sırasında kendimi güvende ve rahat hissettim. Zorlandığım bazı konularda ilerlememi ve hayatımdaki bazı olaylara farklı şekillerde bakmamı sağlayan verimli bir süreç geçirdim. Her şey için teşekkürler.
Kübra Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Yavuz, Psikoloji. Size Kübra Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Transaksiyonel Analiz, Fobilerden Kurtulmak, Bütüncül Psikoterapi, Randevu.
Kübra Yavuz adresi nerede?Kübra Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D BLOK 34180 Bahçelievler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kübra Yavuz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kübra Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Kübra Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Yavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kübra Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Kübra Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kübra Yavuz hangi sigortaları kabul ediyor?Kübra Yavuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu