Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Vajina Estetiği
Vajinismus Tedavisi
Vbac(Sezeryan Doğum)
pi...u
Yüksekova'ya atandıktan bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim ve ilk muayenemde Kübra hanıma gittim tesadüfen. Hamile olduğumu öğrenince o kadar korkmuştum ki, tek başıma nasıl olcak ,hamilelik, bebek vs aklımda bir sürü soru vardı sağolsun Kübra hanım her sorumu cevapladı endişelerimi giderdi . İlk gebeliği olanlar iyi bilir herkes size bişey söyler ,onu yapma bunu yapma şöyle otur böyle kalk onu yeme bunu yeme falan filan onlarca görüş ve sonucunda afallamis, pinpirikli bir gebe ve ben her kafama takılan konuda Kübra hanım i aradım Yüksekova'dan, bitmeyen enerjisi ve bilgisi ile en saçma sorularımı bile cevapladı içimi rahatlattı hatta işi abartıp doğumdan sonra bebegimizle ilgili bir kaç durumda bile ilk ona danıştık çünkü o da bir anne kısacası Kübra hanım enerjisi hiç bitmeyen, her konuda sizi bilgilendiren rahatlatan, kendi hamileymis gibi sizi düşünen, kendinizi yakın hissettiğiniz aileden biri gibi . Tüm kokularıma , pinpirigime, fobilerime rağmen bana 9 ay tahammül ettiği için kendisine buradan teşekkür ediyorum 2. Gebeligimde görüşmek üzere diyorum
nu...a
Doktor hanıma şikayetlerimi anlattım bana radyofrekans diye bir cihazı vede etkilerinden bahsetti ameliyat olma düşüncemi onayladı yeni yöntem radyofrekans 2.3 seans denemeye karar verdim isabetli oldu şimdi 1 seans almış olmama rağmen şikayetlerimin müthiş azaldığını hissediyorum yara kesi kan akınti sızı ağrı ameliyat olmadan böyle bir uygulama mükemmel müthiş bir şey teşekkürler Dr hanım teşekkürler medisun hastanesi
Op. Dr. Kübra Zengin Altintaş
Teşekkürler gzel yorumunuz için şikayetlerinize çözüm bulabildiysek ne mutlu bize
mg...d
Hakkıyla işini yapan enerji dolu ve güler yüzlü bir doktor sorduğumuz sorulara detaylıca yanıtlayıp aklımızdaki soru işaretlerimizi ortadan kaldırdı tesekkürler kendisine :) kesinlikle muane olunmasını tavsiye ederim doktor hanıma :)
Kübra Zengin Altintaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Zengin Altintaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Kübra Zengin Altintaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genital Estetik, Vajinismus Tedavisi, Vajina Estetiği, Gebe Takibi, Doğum Kontrol, Vbac(Sezeryan Doğum), Normal (Vajinal) Doğum, Doğum, Sezeryan Doğum, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Kübra Zengin Altintaş adresi nerede?Kübra Zengin Altintaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah. 2118. Cadde No:4 Maidan A Blok Kat:2 Daire:13 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Zengin Altintaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Zengin Altintaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kübra Zengin Altintaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Zengin Altintaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Zengin Altintaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Zengin Altintaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kübra Zengin Altintaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları