Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu
Selülit Tedavisi
Yüz Dolgusu
İp Askılama
Dr Karakayacık Kliniği
Kahramanmaraş Göksu Devlet Hastanesinde Acil hekimi Verem Savaş Dispanserinde Pratisyen Hekim olarak görev yaptıktan sonra,2019 yılında kuruculuğunu yaptığım özel Karakayacık Kliniğimde Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı olarak görev yapmaktayım.
em...r
Botoks ve boyun kolajen uygulaması yaptırdım,çok memnun kaldım.Doktorun uygulamalar konusunda detaylı bilgi vermesi,hijyen koşulları ve ekip çok iyi.
gö...
Botoks yaptırdım çok memnun kaldım randevu saatim hiç sarkmadı
ze...t
Dudak dolgusunu yıllardır düşünmeme rağmen şeklinden dolayı olumsuz bir sonuç ile karşılaşırsam diye açıkçası hep tedirgin olup erteliyordum. Fakat Dr. Kudret Hanıma durumu anlattığınızda tüm dikkatiyle dinleyip, en iyi sonuç için yapılması gereken tüm detayları size aktarıyor. Her şeyden önce tabi ki profesyonellik ve kullandığı ürünlerin kaliteli oluşu ile kendinizi ayrıca sağlık açısından güvende hissediyorsunuz. Veee sonuç tam istediğiniz görüntünün birebir aynısıyla karşılaşma mutluluğu hiç değişmiyor kendisinde. Gönül rahatlığı ile kendisine ulaşabilirsiniz.
ne...p
Her yıl faydasını gördüğüm ozon tedavisi seansları için Kudret hanım'a gitmekteyim. Polikliniğin temizliği ve personelin güleryüzü ve anlatımlar çok yerinde .
i̇....
Merhaba, dudak dolgusu için tercih ettim ve ilk islemimdi. Gerçekten çok memnun kaldım hem işlemden hem doktorumdan. Çok tatlı bir klinik işlemleri de çok başarılı. Keşke before after resmi ekleyebilsek cidden hiç dudağım yoktu ve hep yaptırmak istiyordum. Internette hep çok abartılı örnekler gördüğüm için çekindiğim ama bir o kadar da ihtiyaç duyduğum bir işlemdi. İnanın kafamda tasarladigimdan çok daha güzel oldu ve çok memnunum. Hem doğal hem de çok çok güzel duruyor. Sonrasında mezoterapi/prp işlemi de yaptırdım benim acı eşiğim mı yüksek doktorun eli mı çok hafif bilmiyorum ama zerre acımadan işlem uygulandı ve işlem biter bitmez bebek gibi oldum bilee :) daha etkisini de gösterecektir daha da güzel olacağına eminim
se...r
Mezoterapi, dolgu, botox uygulamalarini yaptiriyorum birkac yildir doktoruma. Cok memnunum butun islemlerden. Hastasina vakit ayiran, dinleyen, geri donus yapan bir doktor ve ben uygulamalarindan hep cok guzel sonuc aldim.
ça...ı
En kısa sürede tekrar gitmek istediğim yer
Yaptırmış oldugum botoks uygulamasından son derece memnun kaldım
ce...m
Bugüne kadar almış olduğum en güzel hizmet herkese tavsiye ederim özellikle ozon tedavisi alerjim için çok iyi geldi
ne...a
Harika bir yer güven verici ekibiyle harikalar yaratıyorlar. Majör ozon alıyorum bana gelen en iyi şey sağlık yönünden
fa...
İki yıldır kudret hanım ile estetik cilt bakımı işlemlerimizi yapıyoruz .işinde uzman açıklamaları detaylandirarark anlatması ve de uygulamaları gayet başarılı ve en önemlisi hastaya yaklaşım biçimi çok samimi ,hersekilde her işlem için tavsiye ederim
Kudret Karakayacık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kudret Karakayacık, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Kudret Karakayacık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Botoks, Dolgu, Dudak Dolgusu, Mezoterapi, Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu, Ozon Tedavisi, Randevu, Yüz Dolgusu, Cilt Yenileme.
Kudret Karakayacık adresi nerede?Kudret Karakayacık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8211 /8 SK NO:21 D:2 Ataşehir. Çiğli İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kudret Karakayacık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kudret Karakayacık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kudret Karakayacık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kudret Karakayacık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kudret Karakayacık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kudret Karakayacık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kudret Karakayacık hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Kudret Karakayacık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kudret Karakayacık hangi sigortaları kabul ediyor?Kudret Karakayacık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.