Kulak Burun Boğaz, Kumlu, Hatay
Samsun • Harita
Mimar Sinan Mah.Albayrak sitesi B / blok K:6 D :34
Metropol İstanbul Sitesi B Blok K:8 D:152 Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak, İstanbul • Harita
Senol Civelek Muayenehanesi
Bağdat Caddesi Şimşek Sokak No: 2 Güngören Apartmanı Kat: 2, İstanbul • Harita
Betül Cengiz Muayenehanesi
Kızılırmak Mah. 1443 Caddesi. 1071 Plaza B Blok K:7 D:58 Çukurambar, Ankara • Harita
Op. Dr. İbrahim Hıra Muayenehanesi
Özel Ceylan International Hospital
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaEmek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi No:614, Osmangazi • Harita
Özel Ceylan International Hospital
Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139, Uşak • Harita
Özel Öztan Hastanesi
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Sultançiftliği, O Cad, 2161. Sk. No:27, İstanbul • Harita
Özel Şafak Tıp Merkezi
Pendik Bölge Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Yenibaraj Mah. 68009 Sk. No:3/11, Adana • Harita
Prof. Dr. Orhan Görgülü Muayenehanesi
Özel Yeni Hayat Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp Daha fazlaMehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi No:477, Osmaniye • Harita
Özel Yeni Hayat Hastanesi
Teşvikiye Mah. Hakkıyeten Cad. No:15, Şişli • Harita
Özel ME-Dİ Tıp Merkezi
Özel Ege Liva Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaAdnan Menderes Mahallesi 533. Sokak No:2, Aydın • Harita
Özel Ege Liva Hastanesi
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaEskisaray Mahallesi 702. Sokak No:8, Adıyaman • Harita
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman
Basınevleri, Gülhane Cd. No:2, 06010 Keçiören/Ankara, • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Basınevleri, Gülhane Cd. No:2, 06010 Keçiören/Ankara
Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Protokol Plaza No:39/138 Kat:21 Çukurambar, Ankara • Harita
Op.Dr Ercan Kurt Muayenehanesi