Kulak Burun Boğaz, Kumlu, Hatay
8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli • Harita
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Medline Adana Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaBelediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova • Harita
Medline Adana Hastanesi
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Merkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), İstanbul • Harita
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Konya Anıt Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri Daha fazlaBahçelievler Mah. Kemah Sok.No:1, Konya • Harita
Özel Konya Anıt Hastanesi
Lotus Nişantaşı, Halaskargazi Mah., Halaskargazi Cd. No: 38-66 kat: 3 iç kapı no: 39, 34371, İstanbul • Harita
Dr.Oğuzhan Oğuz Wellnose Clinic