Kulak Burun Boğaz, Zeytinburnu, İstanbul
Dr. Ercan Çelebi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, Fatih/İstanbul, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Ressam Halimon Sokak No:7 D:45 B1 Blok kat:4 Kadir Has Canter, İstanbul • Harita
Ebru Topuz Muayenehanesi
Medipol Üniversitesi Vatan Klinikleri
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaMolla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray, Fatih • Harita
Medipol Üniversitesi Vatan Klinikleri
Özel Güngören Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaGüneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören • Harita
Özel Güngören Hastanesi
Özel Sante Plus Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaÇırpıcı Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:117, Zeytinburnu • Harita
Özel Sante Plus Hastanesi
Özel Çamlık Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaZuhuratbaba Mahallesi Yücetarla Caddesi No:46, Bakırköy • Harita
Özel Çamlık Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaMaltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Ataköy Kulak Burun Boğaz Merkezi
İncirli Cad.Alemdar Apt. No:79/1 Dikilitaş Bakırköy, İstanbul • Harita
Ataköy Kulak Burun Boğaz Merkezi
Ataköy, İstanbul • Harita
Mehmet Vefa Kılıç
Özel Balıklı Rum Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaKazlıçeşme Mahallesi Belgrad Kapı Caddesi No:2, Zeytinburnu • Harita
Özel Balıklı Rum Hastanesi
Özel Elit İstanbul Tıp Merkezi
Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Özel Büyük Anadolu Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaŞirinevler Mahallesi Murat Sokak No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Büyük Anadolu Tıp Merkezi
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita