▫️Bilişsel Davranışçı Terapi
▫️Şema Terapi
▫️Emdr
▫️Cinsel Terapi
b....b
Kuntay beye ilk geldiğimde ağır depresyon belirtileri gösteriyordum güler yüzü ve engin bilgileriyle 6 seans sonunda iyileştim
Kuntay Keleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kuntay Keleş, Psikoloji. Size Kuntay Keleş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Kuntay Keleş adresi nerede?Kuntay Keleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kuntay Keleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kuntay Keleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kuntay Keleş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kuntay Keleş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kuntay Keleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kuntay Keleş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kuntay Keleş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kuntay Keleş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kuntay Keleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.