Feneryolu, Bağdat Caddesi No:69, Kadıköy
ha...
İşinin ehli.
2021 efor sonucum da bazı sorunlar gördü. Bence anjiyo gerek yok dedi. Ben bu testi yemem dedi:)
1 sene sonra başka doktor gittik. Efor, EKG, eko çekti acil anjyo olman lazım dedi. 3 doktor daha baktı rapora, anjiyo dedi. Anjiyo oldum.Sağlam çıktım. Hiç bir sorun çıkmadı.
Kürşat Bey her şeye detaylı bakıyor. Sadece rapora bakmıyor. İhşallah hep böyle olursun.
Met edildiğin gibi kal lütfen
Tebrik edilmeyi hak ettin. Onun için yazdım.
tü...ı
Sayın Kürşat Bey sayesinde oğlum Can'ın kalbinde bizim tarafımızca farkedilmeyen kalbindeki aksesuar yol olarak tabir edilen ve sonucu ölüme bile giden hastalığı farkedildi.Sayesinde tedavisi yapıldı.Sağolasın Kürşat Hocam.İyi niyetiniz ve titiz çalışmanız daim olsun. Saygılarımla. Tülay Kınalı
ev...n
tanıdıgım en mükemmel insanlardan birisi..kibar efendi bilgilendirmeyi bilen ve hakiketten türk hekimi derler ya işte aynen öyleydi..bütün doktorlar senin gibi olsa hayat daha güzel olur..dünyanın neresinde olsam senden başka hekime tedavi olmam..teşekür ederim herşey için hocam.
Kürşad Erinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşad Erinç, Kardiyoloji.
Kürşad Erinç adresi nerede?Kürşad Erinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu, Bağdat Caddesi No:69 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşad Erinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşad Erinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kürşad Erinç hangi dilleri konuşuyor?Kürşad Erinç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kürşad Erinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşad Erinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kürşad Erinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kürşad Erinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kürşad Erinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar