hz...c
Babamın prostat kanseri teşhisinden sonra, işinde uzman bir ürolog arama safhasında Dr. Kürşat Bey ile karşılaştık. Hepimizin aklı karışık olmasına rağmen ilk muayenenin akabinde ameliyata karar verdik. Ameliyat öncesinde, sırasında ve sonrasında sıkılmadan sorularımızı yanıtladı ve ameliyat sonucunda babam çok iyi. Başarılı ameliyatı ve hastasının manevi sağlığını da önemseyen bir hekim olduğu için kendisine minnettarız.
uğ...
Daha önce 5 doktorun teşhis koyamadığı babamın hasatalığını tespit edip tanıyı doğru koyup tedavisini ve ameliyatını kusursuzca yaparak hayatını kurtarıp sağlığına kavuşmasındaki çabalarını asla unutmayacağız. Herşey için çok teşekkür ederiz bence alanında mükemmel ve gerçekten ilgisi ve bilgisiyle örnek bir hekim kesinlikle tavsiye ediyoruz.
f....k
Kürşat hocamla akü hastanesinde annemin bobregindeki ağrı nedeniyle tanıştık. Allah razı olsun tümörü erken fark etti , herşeyi anlattı, süreci çok iyi yönetti. Biz çok memnunuz kendisinden. Allah razı olsun. Herkese de anlatıyorum hocamı. Bizim için büyük şanstı.
pe....
Annemin rahatsızlığından dolayı kendisini Isparta Özel Meddem Hastanesi’nde tanıma şansı bulduk . Geçireceği operasyon öncesinde her şeyi tek tek anlattı ve sorularımızı sabırla cevapladı. Ameliyat sonrasında kendisiyle görüşmek istediğimizi belirtmiştik babamla görüşmesine rağmen ricamızı kırmayarak tekrar bizimle görüşmek için odamıza gelip yine detaylı bir şekilde bilgilendirme yaptı. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
ah...t
AMELİYAT ÖNCESİ VE SONRASI YAKIN İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.
Kürşad Zengin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşad Zengin, Üroloji.
Kürşad Zengin adresi nerede?Kürşad Zengin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşad Zengin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşad Zengin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kürşad Zengin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşad Zengin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kürşad Zengin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kürşad Zengin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kürşad Zengin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ürologlar