Ankara Üniveristesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.Rekraktif cerrahi Anabilim dalında uzmanlığını tamamladı.

Astigmatik Keratotomi

Blefaroplasti

Blefarospazm Tedavisi +33 daha fazla

Botulinum Toksini Enjeksiyonu

Botulinum Toksini Tip A

Botulinum Toksini Tip B

Z
Konum: Özel Çağın Göz Hastanesi Prk(Fotorefraktif Keratektomi)

Mart ayında prk lazer ameliyatı oldum. 3 dakika suren operasyondan sonra daha koltuktan kalkarken gozlerimin net gördüğünü farkettim. 1 saat sürmeden başlayan ve akabinde 2 gün boyunca suren yoğun bir yaşarma, agri ve şişlik oluştu. Ancak sonraki günler azalarak şikayetlerim sona erdi. Ve şu an gözlük yada lens var gibi net görüyorum. Tavsiye ederim.

Konum: Özel Çağın Göz Hastanesi Diğer

Kürşat Bey için edilecek tüm iltifatlar az kalır.
Kendisine burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Keratokonus tanısı üzerine öneriyle gittik, 2 gözüm İçin Crosslink ameliyatı oldum. Çok korkularım ve endişelerim varken Kürşat Bey çok güven verdi ameliyatım çok başarılı geçti. Ayrıca hastane de çok çok temiz, tüm çalışanlar çok kibar ve ilgiliydi. Türkiye’nin böyle güzel doktorlara ihtiyacı var. Değerini bilmek dileğiyle…

Konum: Özel Çağın Göz Hastanesi Diğer

Çocukluğumdan beri sol gözümde kayma vardı gittiğim hiç bir doktor tedavisinin olmadığını ve hangi doktora gidersem gideyim çözümün olmadığını söylediler. Ve ben hiç bir şekilde araştırmaktan vazgeçmedim sürekli bir araştırma içerisindeydim. Çevremdeki insanların gözümdeki kaymayı sormaları ve onlara açıklama yapmakta beni çok yormuştu. Ve sonrası çevremden Kürşat hocamın adını ve kendisinin çok iyi bir hekim olduğunu herkesin memnuniyetle kendisinden ayrıldığını duydum ve kendisine gitmeye karar verdim ve gittim hayatımda aldığım en iyi kararlardandı. Hocam tedavimin olacağını ve bu kaymayı düzeltebileceğini söyledi ve çok mutlu olmuştum Hocamı görür görmezde bana öyle güven vermişti ki gözümü emanet edebileceğim tek hekimdi. Ameliyatım başarılı geçti ve kayma düzeldi ve artık daha güvenli ve canlı bakabiliyorum her şeye Kürşat hocamın sayesinde tabi Ve en çokta sorularımı meraklarımı hiç bıkmadan cevaplamış kafamda hiç bir soru işareti de bırakmamıştı. Hastaneye gittiğimde, ameliyatta ve ameliyat sonrasında kürşat hocamın, asistanlarının ve tüm hastane çalışanlarının ilgisi, alakası, emeği çok büyüktü. Kürşat hocama son çare olarak gelmiştim ve iyiki gelmişim keşke en baştan beri gelseymişim. Herşey için çok ama çok teşekkür ederim ilginize emeğinize minnettarım

Konum: Özel Çağın Göz Hastanesi Diğer

Kürşat Bey mükemmel bir hekim, muayenelerimi başka bir hekim yaptı ama oda çok iyiydi hastane genel olarak çok iyi çok nezih bir hastane çalışanlarının da hepsi çok mütevazi, saygılı, empati kurabilen ve hastalara çok iyi davranan kişiler gerçekten :) ama ben özellikle Kürşat Bey'in ameliyatımı yapmasını istedim ve iyi ki kendisi yapmış okadar memnunum ki herkese tavsiye ederim alanında çok tecrübeli çok başarılı bir hekim miyoptum derecem de yüksekti bayağı ama şu an her yeri full HD görüyorum :)Kürşat Bey de çok ilgili bir doktor konuşmalarıyla gülümsemeleriyle insana destek veriyor, rahatlatıyor, çok güzel şeyler söylüyor tüm korkularınız gidiyor numaranız yüksekse bile muayene olun ve uygun görülüyorsa çok fazla risk yoksa o riski alın ve ameliyat olun rahatlayın ben hiç pişman değilim verdiğim en doğru kararmış diyorum buna değer gerçekten görebilmek dünyadaki en değerli şeylerden biriymiş.

Konum: Özel Çağın Göz Hastanesi Lasik

Kürşat Bey ameliyatın esnasında beni cok rahatlattı, ciddi kaygılarım korkularım vardı güler yüzü ve ameliyat sırasında her adımı tek tek anlatması sayesinde korkularımı yendim.cok memnunum. 2.5 numara miyop tum iki ay önce ameliyat oldum. Hala hergun iyiki Kürşat Bey diyorum. Hastane koşulları da çok iyi, bire birözel hizmet aldığınızi her dakika hissettiriyor. Sizi hiç yalniz bırakmıyor çalışanlar ameliyat başından taburcu olana kadar. Tüm çalışanlara da teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Özel Çağın Göz Hastanesi Lasik

MÜKEMMEL BİR DOKTOR AMELIYAT SIRASINDA VE SONRASINDA NAZIKLIGI AMELIYATTAN SONRA HIC BIR ACI DUYMAMAM VE COK CABUK GOZMUN IYILESMESI OLAGAN USTU BEN MIYOP AMELIYATI GECIRDIM SUAN 1gun daha cok memnunum

Konum: Özel Çağın Göz Hastanesi Lazer Ameliyatı

Kürşat Beye lazer ameliyatı oldum. Çok yüksek numara miyop ve astigmatım vardı. Uzun yıllar kontroller sonucu ameliyat olabileceğimi, artık gözümün uygun olduğunu söyledi. Lazer ameliyatı ile gözlerim sıfırlandı. Aradan yıllar geçmesine ve göz numaram da yüksek olmasına rağmen gözüm hala sıfır. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim

Nazmi Çeik 9 -12-2015
Sizi tanımak büyük şans ameliyatımı yaptığınız için size binlerce teşekkür ederim

Mütevazi kişiliği olan, derdinizi sabırla dinleyip çaresini bulan dalında yetişmiş Türkiye'deki nadide doktorlardan birisidir

KÜRŞAT BEY HARİKA DÖRT DÖRTLÜK BİR DOKTOR BRANŞINDA ÇOK AMA ÇOK UZMAN HERKESE TAVSİYE EDERİM ONDAN BAŞKA GÖZ DOKTORU TANIMAM HERŞEYİYLE SÜPER KENDİSİ VE HASTANESİ CALIŞANLARIDA