a....a
BEN KAYINVALIDEMIN FELÇ BULGULARINI FARK EDINCE KENDILERINE BASVURDUM VE GAYET BASARILI BIR OPERASYONLA INMEYI ONLEDI KENDILERINE TESEKKUR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIM
tu....
merhaba,
Su an babam yanimdaysa, elini tutup sarilabiliyorsam önce Allah sonra Kürşat Bey sayesindedir. Babamın kalbinden beynine pıhtı attı ve 3 buçuk saat içinde Kürşat Bey babama trombolitik uyguladı ve pihtiyi başarılı bir şekilde aldı. felç (inme) gerçekleştiğinde babamın sağ tarafı hiç hareket etmiyordu. Kürşat Bey trombolitik uyguladiktan sonra babamin sağ tarafı hareket etmeye başladı ve hiç konusamiyordu çıktığında işlemde bize iyiyim dedi çok şükür. babam inme merkezinde yoğun bakımda 4 gün kaldı ve 4. günün sonunda servise çıkartıldı. 5. günün sonunda babam tuvalet ihtiyacını kendi yapabiliyordu ve yürüyordu çok şükür. Kürşat Bey sorularımıza hep açıklıkla ve kendinden çok emin cevap verdi. çok güven verdi ve bizde güvendik çok şükür babam çok daha iyi zamanla daha da iyi olacaktır. Kürşat Bey inme merkezi için kaybedilmemesi gereken bir doktor ve bizim için büyük şans oldu. Kürşat Bey ve ekibine buradan çok teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Hayrettin Beyin kızı Tuğba
Kürşat Çetin Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşat Çetin Akpınar, Nöroloji.
Kürşat Çetin Akpınar adresi nerede?Kürşat Çetin Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşat Çetin Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşat Çetin Akpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kürşat Çetin Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşat Çetin Akpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kürşat Çetin Akpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kürşat Çetin Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kürşat Çetin Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar