Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Kendisine teşekkür ederim, ayak kaval kemiğim parçalı kırıktı platin takıldı başarılı bir ameliyat yaptı, ameliyat sonrası kontrole geldi durumumu kontrol etti. Yapacağı işlemleri anlattı.

Konum: Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Allah razi olsun babamn parmagi kesilmisti sagolsun cok yardimi dokundu meslegine hakim ve bolumyle ilgi alakasi cok iyi isi gucu ras gelsin yumusak yuzlu insancil yaklasimi ayri bir insanin acisini hafifletiyor Allah yar ve yardmcisi olsun

C
Konum: Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bacak kırığı

Oğlumun ayagindaki kiriktan dolayı birçok özel hastaneye gittikten sonra 3 doktorun birbiriyle çelişen tedavisinin ardından en son Kürşat beye gitmeye karar verdik özel hastanelerin ameliyat dediği oğlumun kırığının çok güzel kaynadigini ek bir tedaviye ihtiyaç olmadığını çok güzel rahatlatıcı bir dille anlatip bizi rahatlatan Kürşat hocamıza sonsuz teşekkür ediyorum iyiki sizin gibi hocalarımız var

Gerçekten işini harika yapan bir insan,ayrıca yakınlığı içinde çok teşekkür ederiz.Hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir hekim,genç yaşına rağmen kendisini çok iyi yetiştirmiş bir hekimdir.

Profili düzenle veya yönet