Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Abdominal Laparoskopi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
İşaretleme Yöntemi
de....
Nefesimi kesip beni acıdan kıvrandıran karaciğer kisti için gittiğim muhteşem doktor. Enerjisi, disiplini, diyalogları, üslubuyla tek kelimeyle muhteşem. 4 buçuk saat süren başarılı ameliyatımı en harika biçimde gerçekleştirip beni ızdırabımdan kurtardı. İyi ki sizin gibi cerrahlar var kıymetli hocam. Her zaman size dua eden biri var olacak. Sağlıklı, uzun ömürler diliyorum iyi ki varsınız. Asla pişman olmayacağinız bir doktor.
ha...a
kendisini bir yakınımız tavsiye etti.annem mide kanseriydi son derece başarılı bir ameliyat ilgi alaka insanlık hepsi hocamda mevcut.kendisinden Allah razı olsun
tu...a
7 ocak da göğüs üzerindeki yağ bezesini Kürşat Serin doktoruma gösterdikten sonra hemen ertesi gün sabah alalım Dedi kendisi işin ehli olduğu ameliyat öncesi ve sonrası tutumuyla anladım şehrin en iyi cerrahları arasında olduğu kanaatindeyim her şey için teşekkürler.
Niyazi Ahmet Ramazanoğlu
tc....
21 Aralık 2015 günü ameliyat oldum kendisini liv hastanesi acilinde tanıdım. Bize yatış yaptı sonra odamıza gelerek ameliyat ı hafta başı yapabilceğini söyledi..Ameliyat öncesi antibiotik başlaması gerekli dedi çok ağrım vardı kimseyi görecek durumda değildim.ve beklenen pazartesi geldiğinde ameliyata girdim.birbucuk saat kadar ayılmam dahil sürdü odaya geldiğimde sanki sihirli bir el tüm ağrılarımı yok etmişti .tabiki bu sihirli eller dr. elleri idi kendisine çok teşekkür ederim .Çok mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.iyiki siz varsınız..
İyiki sizin gibi iyi Dr.var Teşekkürler
ka...ş
DR. KÜRŞAT BEYE GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞU AKUT APENDEKTOMİ AMELİYATIMDAN VE SONSUZ SABRINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.KENDİSİ OLDUKÇA BAŞARILI BİR CERRAH İNSANLARIN ARTIK HASTANE HASTANE DOLAŞIP YETENEKLİ CERRAH ARAMALARINA GEREK YOK ...
eb...m
2 sene önce Çapada, annemin pankreas ameliyatını başarıyla yapan doktorumuz.Genç yaşına rağmen İşinde çok ciddi, çok disiplinli, çok başarılı.İşte bizim herzaman böyle meslegıne aşık doktorlara ihtiyacımız var.Ellerinize sağlık Kürşat bey.O kadar cok hayır duası alıyorsunuzki.
br...t
cok iyi bir doktor bekledigim anda bana yardim elini uzatdi hayatimi asil anlamiyla ona borcluyum yasamaz dediler bana ama onun sayesinde hayatdayim cok basarili bir insan ayni anda doktor meslegini gercekten iyi bilen ve son derece iyi icra eden bir kisilik ALLAH ondan razi olsun
ab...ş
Genç ve atak bir kişi. Arkadaşım önerdiğinde çekinmiştim ama ne kadar haklı olduğunu gördüğümde doğru bir karar verdiğimi anladım. Sayesinde sağlığıma kavuştum, Allah razı olsun. Çok iyi yerlere geleceği apaçık belli. Başarılarınızın devamını dilerim. Ahmet sanada bu iyi insanla beni tanıştırdığın için teşekkür ederim.
ha...n
Hocamdan Allah razı olsun,hayatımı ona borçluyum.Ameliyattan sonra gittiğim gastroenterologlar da operasyonun çok iyi yapıldığını söyledi.Hocama ne kadar dua etsem azdır...
i̇...n
9 MART 2010 DA PANKREAS AMEİYATI OLDUM AMELİYATIMDAN, SONRA NE KADAR İYİ BİR DOKTOR OLDUĞUNU ANLADIM ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN ÇOK BAŞARILI BİR DOKTOR HAYATIM BOYUNCA KENDİSİNİ DUACIYIM VE UNUTMAYACAĞIM
Kürşat Serin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşat Serin, Genel Cerrahi. Size Kürşat Serin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi.
Kürşat Serin adresi nerede?Kürşat Serin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- Topkapı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşat Serin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşat Serin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kürşat Serin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşat Serin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kürşat Serin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kürşat Serin hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Kürşat Serin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar