Psk. Dan.
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Dan. Kürşat Yaman
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
Mindfullness Eğitmenliği eğitimi
Çocuk Objektif Testleri Eğitimi
Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi
İzmir Demokrasi Üniversitesi Onaylı 450 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimlerini tamamladım.
Şu an Çocuk,Ergen ve Yetişkin Alanında hizmet vermekteyim.
f.....
Üniversiteye başlamadan önce Kürşat Bey rehber hocalığımı yapmıştı. Sınav öncesinde destek almak için kendisiyle görüşme sağlıyordum. Görüşmelerimizden sonra olumlu yönde değişimler oldu. Bazı şeylere daha olumlu bakmaya başladım. Kürşat Bey hayatımda tanıdığım en iyi uzmanlardan birisi. Kendisinden memnun kaldım.
ne...r
Kürşat beyin güler yüzü ,samimiyeti insana gerçekten güven veriyor.karsinda kendinizi çok rahat bi şekilde ifade edebiliyorsunuz.kendisiyle tanışmış olmak bu dönemde başıma gelen en güzel olay olduğu gibi karşıma çıkan nadir güzel kalpli insanlardan biri.hayatta yaşamadığım bütün zorluklara rağmen gülümseyebilmeyi,
en onemlisi kendimin farkına varabilmemi,icimdeki kızı görebilmeli sağladığı için ona minnettarım.her seyi degistirebilecegimi hayallerimi gerçekleştirmek istediğim surece her seyin benim elimde olduğunu artık biliyorum ve kendimle gurur duyabilecek kadar kendimi seviyorum. Burdan kendisine tesekkur ve sevgilerimi gönderiyorum:)
Kürşat Bey'e sosyal medya üzerinden ulaştım. Öfke kontrolü dolayısı ile başvurdum.Süreç çok güzel ve olumlu ilerledi bana çok yardımcı oldu, alanında çok bilgili ve donanımlıydı.
Sakinliği, olaylara bakış açısı ve farklı değerlendirmeler getirmesi en beğendiğim özelliği idi. Kesinlikle çevremdekilere ve destek almak isteyenlere tavsiye ediyorum.
Kürşat Bey'in ilgisi, danışma sonrasındaki devamlılığı, takibi çok hoşuma gitti. Kendisine akran baskısından dolayı kızım için görüşme sağladık. Seanslarımızdan sonra kendi fikirlerinin önemli olduğunu ve birey olduğunu hissetti. Kürşat Bey'den çok memnun kaldık.
Kürşat Bey hayatımı değiştiren bir insan. En karanlık anımda karşıma çıkması benim için en büyük avantaj. Sayesinde 180 derece değişen hayat tarzım var. Kendisine arkadaşımın tavsiye üzerine görüşme sağaldım. 6 aydan fazla danışmanlık hizmet aldım ve ara sıra hala görüşmelerimize devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra ufkum açıldı, bakış açım değişti. Kürşat Bey'den aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım. Yeniden doğmuş gibiyim. Kendisi şu dönmede iyi ki karşılaştığım diyebileceğim tek insan.
Öncelikle Kürşat beyin yaklaşımı ve verdiği güven çok değerli. Görüşme sırasında yönelttiği sorularla benim kendime yönelmemi ve kendi icimde olanları anlamamı sağladı. Geleceğe dair endişelerim yüzünden aslında şu an yaşadığım anı kaçırdığımı anlamam konusunda farkındalık yarattı. İl değişikliği sebebiyle görüşmelerimizi online yapmaya devam ediyoruz. Bu hafta 5. seansimizi yaptık. Kendisini iyiki tanimisim iyiki yollarımız kesişmiş.
Kürşat Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşat Yaman, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji, Aile Danışmanlığı. Size Kürşat Yaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı.
Kürşat Yaman adresi nerede?Kürşat Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa Mahallesi 63012 Sokak No: 13 D:6 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşat Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kürşat Yaman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kürşat Yaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kürşat Yaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kürşat Yaman hangi dilleri konuşuyor?Kürşat Yaman ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Kürşat Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşat Yaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kürşat Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Kürşat Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kürşat Yaman hangi sigortaları kabul ediyor?Kürşat Yaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.