Barış Mah. Zafer Cad.No:2A Blok Beylikdüzü, Büyükçekmece
i̇...
Kurtuluş Beyin uzun zamandır takip ettiği bir hastayım. Kronik tonsilit sebebiyle 3 gün önce bademciklerimi aldırdım. Çok korkuyordum, ama boşuna korkmuşum. Ameliyata çok pozitif girip çok da rahat çıktım. Süreç öncesi ve sonrası desteği ile hastalarını ne kadar ciddiye aldığı, işini ne kadar sevdiği çok belli. Yetişkin için zor bir süreç (37) olmasına rağmen çok rahat ve güzel bir süreç oldu. Aklınıza ne takılırsa her zaman cevap veren, hastaya güvende ve değerli hissettiren bir hekim. Eğer bunları okuyorsanız hiç tereddüt etmeyin gözü kapalı güvenebilirsiniz.
se...y
SN.Uzm.Dr.Kurtuluş DELİBAŞ tarafından Deviasyon.Genizeti,Sinüzit amelyatı oldum çok memnun kaldım.Amelyattan korktuğum için ertelemiştim ama doktorum amilyatın gereklliği konusunda beni ikna ettiği için ve iyi bir hekim olduğunu daha önce araştırmştım bu konudada güvendiğim için amelyat oldum.bana göre başarılı bir amelyat oldu ameyat sonrası çok fazla kanamam olmadı tadavi konusunda ilaç tedavisi uyguladı asıl önemlisi benim ençok korktuğum tamponları çıkarırken hiç acı hissetmedim bu durumda Kurtuluş beyin işini çok ciddiye aldiğını işini iyi yapan hasta pskolojisinden anlayan çok iiy bir hekim.Bu yüzden benim durumumda olan hastalara tavsiye ederim.ayrıca benim yaşam biçimi değiştirdiği için sürekli ağran baş ağrısından kurtulduğum için ve devlet hastanelerinde çalışan hastalara ilgisiz davranan doktor imajını yıktığı için teşekkür ederim.
Kurtuluş Delibaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kurtuluş Delibaş, Kulak Burun Boğaz.
Kurtuluş Delibaş adresi nerede?Kurtuluş Delibaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Kemal Sunal Cad. No:6 Başakşehir
- Barış Mah. Zafer Cad.No:2A Blok Beylikdüzü Büyükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kurtuluş Delibaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kurtuluş Delibaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kurtuluş Delibaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kurtuluş Delibaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kurtuluş Delibaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kurtuluş Delibaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kurtuluş Delibaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları