k....b
Hastaneye başka bir doktor için gitmiştik fakat bugün muayenesi olmadığı için gelmişken sıra alalım dedik. Kayın validemin raporlarını gösterdik durumunu anlattık sıradan bir muayene durumu anlayacağınız. Benim dikkatimi cezbeden noktaya gelirsek gerçekten ilgi, alakası ve bilgisi karakterine yansımış efendi bir doktordu. Allah herkese acil şifalar versin ama bundan sonra gözle ilgili bir durum olduğunda kendisini herkese tavsiye edeceğim. Size ve Sizin gibi doktorlara upuzun başarılı çalışma yılları dilerim.
ah...r
2010 yılında konulan Kuru tip makula dejenarasyonu tanısı sonrası tesadüfen 02.05.2014 yılı gittiğim Sıhhıye'ki Numune Hastanesi polikinliğinde Dr.Kurtuluş Serdar bey'in muayenesi sonucu Sag gözde yaş tip Makula dejenerasyonu olduğunu kanama ve ödem olduğunu belirtti.ve gözde %20 görme kaybı oluşmuştu. Gözümle ilgili ilk tedaviye 06.05.2014 günü başladı. ve sırasıyla 3 adet iğne oldum. Su an itibariyle 1 Temmuzda gittim kontrolde görme kaybı %8'e düşmüş. Yaş tip kuru olmuş. Göz tedavimdeki bu süreçte Sn.Kurtuluş Serdar beyin ve bulunduğu ekip.in çok büyük başarısı olduğunu düşünüyorum. Çok geniş çevresi ve Çok Doktor arkadaşı olan birisiyim. Ancak hiç bir özel ilgi ve alakaya ihtiyaç duymadan Kurtuluş beyi tanımadan veya tavsiye almadan hastası oldum. Gelinen noktada Kendisi ve ekibinin mutevaziliği ve alçak gönüllülüğü ve hastaya saygısının çok ön planda olduğunu gördüm. Ülkemizin böyle başarılı ve idealist doktarları olduğunu görmek beni fazlasıyla memnun ediyor. Saygı ve Sevgilerimle
Kurtuluş Serdar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kurtuluş Serdar, Göz Hastalıkları.
Kurtuluş Serdar adresi nerede?Kurtuluş Serdar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulucanlar Cad.No:59 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kurtuluş Serdar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kurtuluş Serdar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kurtuluş Serdar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kurtuluş Serdar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kurtuluş Serdar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kurtuluş Serdar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kurtuluş Serdar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları