Diş Hekimi Randevusu
Restoratif Diş Tedavisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Uzm.Dt. Kutay Karaca Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
ha...a
Kendiim kalp hastasıyım diş taş temizliğini okadar güzel yaptı ve ilgili çok değerli doktorum kutay bey harika bir insan ve işin ehli ve bizim Aile doktorumuz oldu herkese tavsiye ediyorum.
n....a
Kutay bey aile doktorumuz oldu çekilmek üzere olan ana dişimi kanal tedavisi ile kurtardı kırılan dişimi tamamlayarak yeni bir diş haline getirdi hasta yaklaşımı o kadar aydınlatıcı ki çekinmeden korkmadan herşeyi sorabiliyorsunuz iyiki size denk gelmiş yolum
d....b
Diş ağrısı sebebiyle gitmiştim. Kanal tedavisi çok uğraştı daha sonra diğer dişlerimde ki kanal ve doldularımı da yeniledi. O kadar çok uğraştı ki anlatamam. Mesleğinde aşırı titiz bir hekim ve çok güleryüzlü. Kormanıza zaman bırakmıyor . Aile doktorumuz oldu artık tavsiye ederim
m....o
Kutay beye ilk kez uzun zamandır ihmal ettiğim kırılan dişimin muayenesi için gittim ama ağrı yapmadığı için fark etmediğim başka pek çok dişte de sorun tespit edildi. Kanal tedavisi, dolgu, dolgu revizyonu, iki diş için kaplama tedavileri yapıldı. Muayenesi, teşhis ve başarılı tedavileri sayesinde ağız ve diş sağlığıma yeniden kavuştum. Bundan sonra diş hekimim Kutay bey.
h ...z
Hem yaklaşımı hem tedavi ve yapılacakların sürecini en başından detaylı anlatımı hem de sorunsuz uygulama ile dört dörtlük bir hekim. Korkmadan gidip, mutlu bir şekilde ayrilacağınıza eminim, benim öyle oldu. Üst çene dişleri ve bunla birlikte birçok doldu ve tedaviyi 3-4 gün gibi kısa sürede tamamladı. Ellerinize sağlık
yü...
45 yaşındayım dişlerim hep problemli kutay bey sayesinde ağrılarımdan kurtuldum süper bir diş hekimi
oz...
Diş dolgusu ve kanal tedavisi için gittim, ilgisi ve özverisi için teşekkür ediyorum, acısız ağrısız çok memnun şekilde ayrıldım.
Kutay Bey'e dişim kırıldığı için ulaştım.Röntgen sonrası sorun tespitini yapıp, mevcut köklerin kaplama işlemiyle beraber dişi taşımayacağını belirtip olası tedavi yöntemiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Şehir dışına çıkacağımdan dolayı implant ihtiyacıma yönelik çözüm odaklı yaklaşımla ilerleyip hızlı aksiyonla çok erken tarihe randevu oluşturduk. Hasta dostu tutumu için kendisine çok teşekkür ederim..
Hasta
2 adet dişimde çürük vardı gayet güzel temizlendi ve kuafaj uygulandı ve diş taşı temizleme yapıldı çok memnun kaldım dişi kurtarmaya çalışan bir doktor gayet eli hafifti herkese öneririm
he...i
Kutay hocam gerçekten işini laikiyle yerine getiren ilgili birisi.Bugün 2 diş için kanal tedavisine başladık ve kanallarımın uzunluğunu profesyonel derece titizlikle aldığını söyleyebilirim.Ayrıca tedaviden önce detaylıca hastasını bilgilendirmesi takdire şayan bir davranış.
Kutay Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kutay Karaca, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Kutay Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Kutay Karaca adresi nerede?Kutay Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak , Eminoğlu plaza no:14/5 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kutay Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kutay Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kutay Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kutay Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kutay Karaca hangi dilleri konuşuyor?Kutay Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kutay Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kutay Karaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kutay Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Kutay Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri