Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Doktor bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Haluk hocaya gittik gerek insani yönü gerekse akademik yönden bilgisi şefkati merhameti her yönüyle anneme ve bizlere çok yardımcı oldu. Allah başımızdan böyle hekimleri eksik etmesin .

Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acik kalp ameliyati

Babamın kalp ameliyatını tavsiye üzerine kutay hoca ve ekibine yaptırdık basarili bir ameliyat geçirdi ekibi ve kendisinin akademik bilgisi ve tecrübesi hasta ve yakınlarıyla olan iletişimi mükemmeldi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

I

Kutay hocama çok çok teşekür ediyorum beni çok büyük bir ameliyatla sağlığıma kavuşturdu ve ameliyat sonrası başka doktorlar gibi tamam sen iyisin git demiyor üsrekli kontrol ediyor.hocam size ve ekibinize minnettarım

C

şahsıma yapılan anjiyo sonucu 3 damarımın tıkalı olduğu ve ameliyat olmam gerektiği söylenince tavsiye üzerine tanıştığım KUTAY beyin ameliyatım öncesi ve sonrası gösterdiği ilgi ve şefkati ben hiç bir doktorda görmedim Cenabı ALLAH böyle doktorları başımızdan eksik etmesin ALLAH gücünü kuvvetini artırsın elleri dert görmesin,ben doktorların cep numarasını hastasına veren doktor görmediğim için,tüm doktorlarında hastası ile yakın ilişki olması çok güzel olacağını düşünerek KUTAY bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi. iletiyorum

C

anjiyo ile açılması mümkün olmayan 3 kalp damarımı 2l.02.20l3 tarihinde değiştirerek zor bir ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren sayın kutay taşdemir hocam ve ekibine ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası hastası ile bire bir hastası ile bire bir ilgilenmesini ben hiç bir doktorda görmedim kendisinden allah razı olsun böyle hasta doktor ilikisi mükemmel doktora az raslanır herkese tavsiye eder hocama saygılar sunarım

Ocak 2012 nin son günlerinde beni kalp damarlarımı değiştirerek risklibir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Kendisine ve ekibine minnettarım.Teşekkür ederim. Mehmets38

Sayın:Prf.Dr.Haluk Kutay Taş Demir h Hastaları ve Ülkesi için son derece önemli ve verimli bir insan teşekürlerimi sonsuz, saygı ve selamlarımı sunar. başarılı çalışmalar dilerim.

Profili düzenle veya yönet