Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören
Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Annem için kendilerinden muayene ve tedavi hizmeti aldık. Annemin sırt kaslarındaki yırtık ve kireçlenme sıkıntısı ile ilgili olarak yaptığı tespit ve ardından uyguladığı tedavi ile Annem çok şükür ağrılı yaşama veda etti. Aynı zamanda bu tedavi sürecinde sergilemiş olduğu özverili tavırlar nedeni ile de kendilerine sonsuz müteşekkiriz. Meslek yaşamında yolunun açık olmasını diliyoruz. Ve ülkemizde kendileri gibi sağlık mensuplarının sayılarının hızla artmasını temenni ediyoruz.
so...l
Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. Kutay Tezel'e aldığım randevu sonucunda muayene oldum.Romatoid artrit hastası olarak kendilerinden son derece memnun kaldım.Bana verilen tedavi sonucunda oldukca memnun kaldım.Ayrıca hastasına güven veren, sabırla dinleyen, oldukça mütevazı ve hastasına saygısı da önde gelen özelliklerinden. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.Tercihim tabiki Sayın Dr.Kutay Tezel.Kesinlikle öneririm.
Kutay Tezel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kutay Tezel, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Kutay Tezel adresi nerede?Kutay Tezel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lodumlu Köyü Bilkent G.A.T.A. Ankara
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kutay Tezel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kutay Tezel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kutay Tezel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kutay Tezel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kutay Tezel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kutay Tezel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kutay Tezel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları