Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler 1. Caddesi No:5/B Safir Apartmanı, Çorum

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +17 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Botoks

Diş Dolgusu

Diş Hekimi Randevusu

Özel 4K Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Uzm. Dt. Kuter Karakaşlı, 2009-2014 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı. Ortodonti uzmanlık eğitimine 2016 senesinde Konya'da başlayan Kuter Karakaşlı, 2020 senesinde 'Üst birinci premolar çekimli hastalarda trombositten zengin fibrin (TZF)'in keser retraksiyon hızına etkisi' isimli tezini sunarak ortodonti uzmanı oldu. Günümüzde, 4Kdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kurucusu olarak tel tedavisi ve şeffaf plak tedavisi üzerine uygulamalarını sürdürmektedir.

Şubat ayından beri ortodonti tedavim için Kuter hocama muayene olmaktayım. Çok nazik ve ilgili bir doktor. Tavsiye ediyorum.

Doktoruma tanıdığım aracılığıyla ulaştım, tavsiye üzerine. Yani çürükleri ve acil yapılması gereken bir dolgu işlemim vardı, bunun için gittim. Sonrasında uzun zamandır planladığım fakat cesaret edemediğim ortodontik tedavimi beraber planladık. Uzun bir sürece başarıyla sonlandırdık. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Randevu planlamaları, haberleşme biçimleri kullandıkları son teknoloji cihazlarla muhteşem bir yer.

Ü

3 adet azı dişimde ciddi dolgu problemlerim vardı. Kuter hocayla irtibat kurduğumda bu problemleri çözebileceğini söyledi, sağ olsun. 2 adet endodonti tedavisi ve 1 adet porselen kaplama yapıldı dişlerime. Gerçekten çok memnun kaldım. Yaptığı tedaviden, hastaya yaklaşımından ben daha önce hiç hastasıyla böyle ilgilenen bir hekim görmemiştim. Son teknoloji ürünler vs. son derece memnun kaldım. Herkese öneriyorum.

Kuter Bey'e arkadaş tavsiyesi ile ulaştık. Kızımın dişlerinde asimetri görüntüsü vardı. Ortodonti tedavisi için gittik. 1 yıl gibi bir sürede tedavi gördük. Gerek personel olsun, gerek kendisinden olsun 4K'dan memnun kaldık. Kendisini çevreme de tavsiye ediyorum.

Doktoruma tavsiye üzerine randevu alarak geldim. İstediğim şeffaf plaklarla ortodonti tedavisi görmekti, bununla ilgili doktorum bir tedavi planı hazırladı. Şahsi isteklerimi dinledi. Tedavim çok rahat ve sorunsuz bitti. Çevremdeki birçok arkadaşımı yönlendirdim.

Kuter Bey'in hastaya yaklaşımı, ilgisi ve tedavi sürecinden oldukça memnun kaldım. Dişime dolgu ve splint uygulandı. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kuter Bey'e poliklinikten ulaştım. Baş ve diş ağrısı sebebiyle gittim. İmplant ve ortodontik tedavi uygulandı. Diş hekiminden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Benim dişlerimin eğriliği yüzünden uzun süredir tedavi görmek istiyordum. İnternette araştırmalarım sonucunda görüşmeye gittim. İyi ki de gitmişim. Şeffaf plak tedavisine başladım. Ben zorlu bir diş yapısına sahibim. Bir diş çekiminde bir dünya sıkıntı çekerim ama diş çekimi yaptırdım, implant yaptırdım. Hiçbir problem yaşamadım. Ortodontik tedavisinde doktorum Kuter Bey ne önerdiyse hepsini uyguladım. Şeffaf plak olduğu için kimse de ağzımda bir aparat olduğunu anlamadı. Zaten şu an çok memnunum. Tedavinin başında sonucu görmek bile insanı rahatlatıyor, motive ediyor. Babamın dişleri için şu anda implant tedavisine başladık. O da çok memnun, gerçekten herkese tavsiye edebilirim. Kuter Bey ve ekibinden herkese çok memnun kaldım. Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Doktoruma referans üzerine ulaştım. Dişlerim eğriydi ve rahatsızdım. 2023 yılı şubat ayında başladım tel tedavisine, hala da devam ediyorum, çok memnunum. Kuter Bey'i tavsiye ederim.

Kuter Bey'den ve kliniğinden çok memnun kaldım. 7 aylık tedavi süresince beni hiç yalnız bırakmadı ve her tedavi sürecinde profesyonel bir hizmet aldım. Kemik tozu eklendi, 8 adet diş çekildi, 8 adet implant takıldı. Ağzıma komple sabit diş yapıldı. Bir Çorumlu olarak gurur duydum bu kalite ve hizmetten. Kesinlikle tavsiye ediyorum.