Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel 4K Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Horlama Apareyi
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
Özel 4K Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
X-Ray
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Implantasyonu
Özel 4K Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şubat ayından beri ortodonti tedavim için Kuter hocama muayene olmaktayım. Çok nazik ve ilgili bir doktor. Tavsiye ediyorum.
Doktoruma tanıdığım aracılığıyla ulaştım, tavsiye üzerine. Yani çürükleri ve acil yapılması gereken bir dolgu işlemim vardı, bunun için gittim. Sonrasında uzun zamandır planladığım fakat cesaret edemediğim ortodontik tedavimi beraber planladık. Uzun bir sürece başarıyla sonlandırdık. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Randevu planlamaları, haberleşme biçimleri kullandıkları son teknoloji cihazlarla muhteşem bir yer.
ü.....
3 adet azı dişimde ciddi dolgu problemlerim vardı. Kuter hocayla irtibat kurduğumda bu problemleri çözebileceğini söyledi, sağ olsun. 2 adet endodonti tedavisi ve 1 adet porselen kaplama yapıldı dişlerime. Gerçekten çok memnun kaldım. Yaptığı tedaviden, hastaya yaklaşımından ben daha önce hiç hastasıyla böyle ilgilenen bir hekim görmemiştim. Son teknoloji ürünler vs. son derece memnun kaldım. Herkese öneriyorum.
Kuter Bey'e arkadaş tavsiyesi ile ulaştık. Kızımın dişlerinde asimetri görüntüsü vardı. Ortodonti tedavisi için gittik. 1 yıl gibi bir sürede tedavi gördük. Gerek personel olsun, gerek kendisinden olsun 4K'dan memnun kaldık. Kendisini çevreme de tavsiye ediyorum.
d.....
Doktoruma tavsiye üzerine randevu alarak geldim. İstediğim şeffaf plaklarla ortodonti tedavisi görmekti, bununla ilgili doktorum bir tedavi planı hazırladı. Şahsi isteklerimi dinledi. Tedavim çok rahat ve sorunsuz bitti. Çevremdeki birçok arkadaşımı yönlendirdim.
e...
Kuter Bey'in hastaya yaklaşımı, ilgisi ve tedavi sürecinden oldukça memnun kaldım. Dişime dolgu ve splint uygulandı. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
a...
Kuter Bey'e poliklinikten ulaştım. Baş ve diş ağrısı sebebiyle gittim. İmplant ve ortodontik tedavi uygulandı. Diş hekiminden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
h...
Benim dişlerimin eğriliği yüzünden uzun süredir tedavi görmek istiyordum. İnternette araştırmalarım sonucunda görüşmeye gittim. İyi ki de gitmişim. Şeffaf plak tedavisine başladım. Ben zorlu bir diş yapısına sahibim. Bir diş çekiminde bir dünya sıkıntı çekerim ama diş çekimi yaptırdım, implant yaptırdım. Hiçbir problem yaşamadım. Ortodontik tedavisinde doktorum Kuter Bey ne önerdiyse hepsini uyguladım. Şeffaf plak olduğu için kimse de ağzımda bir aparat olduğunu anlamadı. Zaten şu an çok memnunum. Tedavinin başında sonucu görmek bile insanı rahatlatıyor, motive ediyor. Babamın dişleri için şu anda implant tedavisine başladık. O da çok memnun, gerçekten herkese tavsiye edebilirim. Kuter Bey ve ekibinden herkese çok memnun kaldım. Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
g...
Doktoruma referans üzerine ulaştım. Dişlerim eğriydi ve rahatsızdım. 2023 yılı şubat ayında başladım tel tedavisine, hala da devam ediyorum, çok memnunum. Kuter Bey'i tavsiye ederim.
a...
Kuter Bey'den ve kliniğinden çok memnun kaldım. 7 aylık tedavi süresince beni hiç yalnız bırakmadı ve her tedavi sürecinde profesyonel bir hizmet aldım. Kemik tozu eklendi, 8 adet diş çekildi, 8 adet implant takıldı. Ağzıma komple sabit diş yapıldı. Bir Çorumlu olarak gurur duydum bu kalite ve hizmetten. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kuter Karakaşlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kuter Karakaşlı, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Kuter Karakaşlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Kuter Karakaşlı adresi nerede?Kuter Karakaşlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler 1. Caddesi No:5/B Safir Apartmanı Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kuter Karakaşlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kuter Karakaşlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kuter Karakaşlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kuter Karakaşlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kuter Karakaşlı hangi dilleri konuşuyor?Kuter Karakaşlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kuter Karakaşlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kuter Karakaşlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kuter Karakaşlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kuter Karakaşlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Kuter Karakaşlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kuter Karakaşlı hangi sigortaları kabul ediyor?Kuter Karakaşlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çorum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çorum bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çorum bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çorum bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çorum bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çorum bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri