me...a
Uzağı göremediğimi fark ettiğimde randevu aldım. Gittiğimde güler yüzle karşılaştım. Gerçekten ilgili bir doktordu. Doktora gidiyorsanız mutlaka içinizde küçük de olsa bir tedirginlik vardır. Kutsal bey gerek ilgisi ve samimiyetiyle gerek arkadaş gibi davranmasıyla tüm tedirginliğinizi alıp götürecektir. İnsana insan olduğu için değer veren, ilgili ve iyi bir doktorla karşılaştığım için çok mutluyum. Eğer gözle ilgili bir sıkıntınız varsa gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
k1...t
çok göz muayenesi oldum. bu kadar güzel muayene ve durumu izah edip ikna edip amelyatımı yapan sevgi dolu beyefendi doktor herkese tavsiye ediyorum.
adam gibi arkadaş mutlaka gidin .hak verceksiniz.avcılar medicana da
Kutsal Topçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kutsal Topçu, Göz Hastalıkları.
Kutsal Topçu adresi nerede?Kutsal Topçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi No:167 Küçükköy Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kutsal Topçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kutsal Topçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kutsal Topçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kutsal Topçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kutsal Topçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kutsal Topçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kutsal Topçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.