Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Aritmide Ablasyon Tedavisi
Atriyal Septal Defekt Onarımı
Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Kalp Kapakçığı Değişimi
Karotis Endarterektomi
Koroner By-Pass Ameliyatı
Minimal Invaziv Cerrahi
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip)
Robot Destekli Kardiyak Prosedürler
Robotik Cerrahi
Triküspid Kapak Replasmanı
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği'ne üyedir
Prof. Dr. L. Ertan Sağbaş İstanbul ve Şişli Florence Nightingale Hastaneleri'nde hizmet vermektedir.
al...i
Prof. Dr. Ertan Sağbaş ile hastalığımın son evresinde tanıştım. Kendisine başvurduğumuzda aort damarımda ciddi bir genişleme vardı ve hemen ameliyata karar verildi. Kendisi ve ekibi, aort kapakçık ve damar ameliyatlarında oldukça tecrübeliler. Ameliyat öncesinde daima güven veren bir yaklaşım sergilediler. Ameliyatım yaklaşık 5 saat sürdü ve başarıyla tamamlandı. Ameliyat sonrasında da Prof. Dr. Sağbaş ve ekibi düzenli olarak ilgilendiler, her aşamada beni bilgilendirdiler ve süreci takip ettiler.
Şu an sağlığıma kavuşmuş durumdayım ve kendimi iyi hissediyorum. Prof. Dr. Ertan Sağbaş ve ekibi sayesinde zor bir süreci güven içinde atlattım ve 29 yaşım itibariyle yeniden sağlığıma kavuştum.
se...
Ertan hoca harika bir doktor. Kalp ile ilgili bir probleminizde Türkiye'de gelinmesi gereken tek doktor. Hastalarina şefkatli yaklasimi, sizi detayli bir sekilde aydinlatmasi, sordugunuz her soruyu sabirla dinleyip detayli bir sekilde cevap vermesiyle bir cok doktorun ornek almasi gereken ulkemizdeki cok degerli bir hocamizdir. Essiz bilgi birikiminiz ve profesyonelliginizin yaninda hastalariniza karsi sevgi ve sefkat dolu icten yaklasiminiz icin binlerce kere teşekkür ederiz Ertan Hocam iyi ki varsiniz, siz bu ulke icin cok büyük bir degersiniz.
Prof. Dr. Ertan Sağbaş Bey, annemin mitral ve aort kalp kapakçık ameliyatını, kapalı olarak başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyattan önce aklımızdaki bütün soruları cevaplandırdı ve bize güven verdi. Şükürler olsun ki, her şey planlandığı gibi oldu. Muayne zamanı da hep ilgilendi. Hastane şartları da gayet iyidi ve hemşireler de çok ilgiliydi.
ce...n
Değerli Hocamla ameliyattan 2 gün önce tanıştım. Şükür Allah'a. 16.11.2022 51.yaşa 4 gün kala 3 damarımı değiştirdi. Ameliyat sonrası yapıma gösterdiği hassas yaklaşımla moralimi de iyi ayarlamış ki nekahat sürecimiz kolay geçiyor. Ertan Hocam'a ne kadar teşekkür etsem azdır.
me...r
İki yıl önce Bypass ameliyatımı yaptı. Muhteşem yeteneğe sahip bir cerrah.adeta Allah vergisi ülkemiz ve insanlık için.yüzlerce kalp hastasını kusursuz bir şekilde ameliyat etmiştir. Ekibi son derece başarılı. benim ameliyatım esnasında ilgisi tarif edilemez. Aynı zamanda bir dost kazanıyor insan.
Sonsuz teşekkürler Ertan hocama
Aort kapakçığındaki damar şikayeti ile gittik.Doktor bey gerekli açıklamaları yaparak bir an önce ameliyat olması gerektiğini söyledi.Ameliyatı gerçekleştirdi, ameliyat sonrası da çok iyi geçti.Sonrası için de kendisi gerekli ilgiyi gösterdi.Biz her şeyden çok memnun kaldık.Hastamız da iyi durumda, hiç ameliyat olmuş gibi gözükmüyor.
f.....
Ben çok memnunum. 11 senedir hastasıyım.Kendisi müthiş birisi.Kalp kapakçığı ameliyatı oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası için oldukça ve fazlasıyla bilgilendirme yaptı.A dan Z ye her şeyden haberim vardı.Müthiş ve tatlı bir doktor.
Mükemmel bir doktor.Önce anjiyo için gittim, açılmayan 4 ana damarı değişti.Baya araştırdım gerçekten, hatta etrafımdaki hasta olanlara da %100 tavsiye ettim.Hiç düşünmeden ameliyat masasına yatabilirler.Doktorum ameliyat öncesi ve sonrası için gerekli bilgilendirmeyi de yaptı.
u.....
Kendisinden çok memnunuz, çok iyi.Herşeyde çok iyiydi.Herkese tavsiye ederiz.Annemin kalp kapakçığı ile ilgili gittik.Bypass ve kalp kapakçığı ameliyatı oldu.Doktorumuz ameliyat öncesi ve sonrası için de bilgilendirdi, biz memnun kaldık.
Annemin uzun süredir takipli olduğu hastanede operasyonu için Ertan Bey'e yönlendirildik.Kimsenin tavsiye etmemesine rağmen koşulsuz güvendik, sağolsun oldukça uzman ve oldukça deneyimli. Hasta-doktor ilişkisini çok güzel yöneten birisi, o yüzden iletişiminden çok memnun kaldım.Annemin kalp kapakçığı değişti, Allah göstermesin ama aynı konuda birilerinin şikayeti olursa memnuniyetle kendisini tavsiye ederim.Teşekkür ederiz.
L. Ertan Sağbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?L. Ertan Sağbaş, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size L. Ertan Sağbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi, Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti, Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti), Kalp Kapağı Replasmanı.
L. Ertan Sağbaş adresi nerede?L. Ertan Sağbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-i Hurriyet Cad. No: 166 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan L. Ertan Sağbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda L. Ertan Sağbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda L. Ertan Sağbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?L. Ertan Sağbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
L. Ertan Sağbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?L. Ertan Sağbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan L. Ertan Sağbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar L. Ertan Sağbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, L. Ertan Sağbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Derin Ven Trombozu (DVT)
İstanbul Kronik Venöz Yetmezliği
İstanbul Kalp Kapağı Problemleri
İstanbul Aort Genişlemesi (Anevrizması)
İstanbul Periferik Damar Hastalığı
İstanbul Koroner Arter Hastalığı
İstanbul Kılcal Damar Çatlaması
İstanbul Aort Kapağı Hastalıkları
İstanbul Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları