Ortaokul ve Liseyi Samsun Anadolu Lisesinde bitirdim.
2011 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi (İngilizce) Tıp Fakültesinden mezun oldum. Aynı Yıl Mecburi hizmetimi Ağrı Doğubeyazıt Devlet Hastanesinde Acil Pratisyen hekimi olarak tamamladım.
2012 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında asistanlığa başladım. 2018 yılında uzmanlığımı aldıktan sonra Iğdır Devlet hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladım.
2019 yılından itibaren Atasam hastanesinde göreve başladım
Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları
Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı
Penise Enjeksiyon Tedavisi
Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi
Sünnet
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Yetişkin Sünneti
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
İdrar Kaçırma Tedavisi
İdrar Yolu Darlıkları
ke...a
Üreter taşı şikayetiyle muayenhanesine başvurdum, Bilgilendirici, çözüm odaklı yaklaşımıyla ve başarı ile yaptığı URS ameliyatı sayesinde sıhhatle taburcu oldum. Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin. Kendisine Mesleki ve Akademik Hayatında başarılar diliyorum.
ö....d
İki Böbrek taşı ameliyatı geçirdim.Latif Bey in ilk günden tedavi olup hastaneden ayrılış sürecine kadar çok samimi,ilgili, sıcak olduğunu gördüm..Operasyonlar çok başarılı geçti,süreci çok iyi yönettiği..Kendisine müteşekkirim....
d.....
Mustafa Bey'e tesadüfen ulaştık. Sünnet işlemi için geldik. Herhangi bir problem olduğunda iletişime geçebildik.Mustafa Bey'in iletişimi çok iyiydi. Sorularımıza cevap verebilmesi güzeldi.Hasta yaklaşımı da samimi, içten ve güleryüzlüydü.
İlgisi ve alakası için kendisine teşekkür ederiz.Gerek hastanede gerek hastane dışında telefon numarasını paylaşmıştı.Her şekilde ulaştık, o dönemde çok yardımcı oldu.Çocuğumuzun sünnet işlemini yaptı.İyileşme sürecinde herhangi bir sorun yaşamadık.Herhangi kafamıza takılan soru olduğunda cevap aldık.Çocukla olan iletişimi de güzeldi.Tavsiye ederiz kendisini.
Biz muayene için gitmiştik Mustafa Bey'e ve çok memnun kaldık. Bize her tür konuda yardımcı oldu, farklı yerlere yönlendirdi.Babamın prostat kanseri teşhisini koydu ve ameliyat için bizi yönlendirdi.Mustafa Bey bir doktor gibi değil aile gibi.Açıklamaları çok güzel,çok ayrıntılı olarak anlattı durumumuzu.Baştan savmadı bizi.Tavsiye ederiz kendisini.
Sol bobrek nefrektomi rcc geciren annemi kontrol icin göturdugum doktor beyin ilgisinden alakasindan cok memnun kaldik zaten bunlardan bile doktor beyin uzmanligini bilgisini fazlasiyla anlayabiliyorsunuz herkese gönül rahatligiyla onerebilecegimiz bir hekimdir 4 yıl once cok başarılı gecen annemin ameliyatinada girmiş olduğunu kontrolde tesadüf ögrenince bizim icin hekimligi tartişilmaz hale gelmiştir tesekkur ederiz kendisine.
i̇....
Mustafa Bey'den çok memnunum, çok efendi,düzgün bir insan.Mesleğinde çok iyi,hastasıyla çok ilgili,alakalı.Bilgisine güvendiğim bir doktor.Ben çok sık idrara gitme konusunda gittim, verdiği ilaçtan çok memnunum. Abdest tutamıyordum, sık sık idrara gidiyordum.Tedavi sonucu şu an verdiği raporlu ilacı kullanıyorum.Tüm şikayetlerim geçti.O ilaç benim yarım oldu, sağolsun bana çok yardımcı oldu.Senelerdir ben bu idrar problemini yaşıyordum. Bu ilacın varlığından hiç haberim yoktu, bu ilaç bana çare oldu.
Oğlumun sünneti için Ordu’dan Samsun’a Mustafa Beye geldik. Randevunun tam vaktinde bizi karşıladı. Bizimle çok yakından ilgilendi, operasyon öncesinde ve sonrasında sabırla ve ilgiyle tüm sorularımızı yanıtladı. Çok şükür oğlum hızla iyileşti. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim.
ö.....
Mustafa Bey'i eskiden beri tanıyoruz.Babamın prostat kanseri teşhisini, ilk evreden yakalamamızı sağladı.Uygun tedaviyi oluşturarak kemoterapiye gerek kalmadan sadece radyoterapi ile iyileşmesi Mustafa Bey sayesinde oldu.Empati kurmasından memnun kaldık ve oldukça sabırlı birisi.
İlgisi ve alakası çok iyiydi.Dalında uzman, sanki yıllardan beri o dalda profesörlük yapmış gibi tatmin etti,gayet başarılı.Yeni tanıdım ama iyi ki de tanımışım.Genel kontrol amaçlı bir kez gittik,tekrardan kontrollere gideceğiz.
L. Mustafa Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?L. Mustafa Özbek, Üroloji. Size L. Mustafa Özbek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Randevu, Prostat Biyopsisi, Perkütan Nefrostomi, Sünnet, Flexible Üreteroskopi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Yetişkin Sünneti, Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı, Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları.
L. Mustafa Özbek adresi nerede?L. Mustafa Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Helvacalı Mahallesi Hastane Caddesi Çarşamba
Adresine gitmek zorunda kalmadan L. Mustafa Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda L. Mustafa Özbek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda L. Mustafa Özbek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?L. Mustafa Özbek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
L. Mustafa Özbek hangi dilleri konuşuyor?L. Mustafa Özbek ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
L. Mustafa Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?L. Mustafa Özbek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan L. Mustafa Özbek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar L. Mustafa Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, L. Mustafa Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.