İstanbul
f.....
medicana cok sansli boyle 10 numara 5 yildiz bir hocaya sahipler bencede turkiyede ilk 5 de hocamiz 1996 dan beri beni hayata bagladi tedavikrrimi yapti croh ve kolit hastasiyim ayni zamanda diyaliz hastasiyomda onun varligi yetiyor
n...
18 yaşında ülseratif kolit hastası olduğumu öğrendim 23 yaşındayım ve senelerdir Laika Hoca'nın kontrollü hastasıyım. İyi ki tanımışım. Allah razı olsun hem güler yüzlü hemde çok ilgili.
nu...5
tek kelime ile mükemmel doktor.davranis olarak benim rahatsizligimi bana çok guzel bir dilnike anlayabilecegim bir sekilde anlatti.ve tedavi surecimiz başladı. 3 gündür çok iyiyim hem.pisikolojik olarak hemde bağırsak rahatsızlığım olarak. tşk ediyorum kendisine.
ge...4
Hem eşim hem de kendim muayene oldum Laika hocada. Kendisi sağlam bir duruşa sahip ve iyi bir hekim. Herkes tanımalı.
un...u
Doktorumdan Allah razı olsun midemden şikâyetlerim vardı endoskopi ve kolonoskopimi yaptı hiç korku bile yaşamadım çünkü çok güvenilecek bir doktor ve tedavisi sayesinde ben rahatlamaya başladım çok güleryüzlü ve hastaya yaklaşımı çok güzel
mu...u
Merhabalar,
Şirket doktorumun tavsiyesi ile bugün laika hanimda muayene oldum. Laika hanımın yaklaşımı çok güzeldi. Güleryüzlülüğü ve sıcakkanlılığı için kendisine teşekkür ederim.
Mutlu Nikbay
ha...n
Doktarumuz muayenemi yaptı tadavi için gerekli ilaçları yazdı.
İnşallah bu akşam kullanmaya başlıyorum.
Teşekkür ederim..
ca...u
Ben Cansever GÖKSU.
Saygıdeğer Doç. Dr. Laika KARABULUT hocam öncelikle çok çok teşekkürler.
2015 yılında 12 parmak bağırsağındaki yara nedeniyle 1 hafta ara ile 2 defa kanama geçirdim. Özelikle 2. kanama sonrası büyük sıkıntılar yaşadık fakat kendisiyle tanışınca güler yüzü, samimiyeti, pozitif enerjisi sayesinde ne kadar ağrınız,sızınız,halsizliğiniz,moralsizliğiniz varsa hepsi buhar olup uçup gittiler :-)
Hekimliğinize söz söylemek haddime değil ama tek kelime söylemek gerekirse MÜKEMMEL olurdu.
İlginiz ve bilginiz için tekrar teşekkürler.
Gastroenteroloji rahatsızlığı yaşayanlar muayene olmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Hocam yolunuz açık olsun. Sevgiler Saygılar.
fi...n
Laika hanim öncelikle hastaya bir psikolog sicakligiyla yaklaşiyor.hasta işlem başlamadan moral olarak en üst düzeye geliyor.bu da zaten iyileşmenin en guclu nedeni oluyor..eşime uyguladigi endoskopi ve kolonoskopiden son derce memnun olduk.sayin hocamiza ,ekibine ve sekreter ENes hanima sonsuz teşekkürler.
mü...n
dünya tatlısı süper bir doktor insana yaklaşımı hastalığımı tedavisi her yönüyle harika birisi moral kaynağım ondan başkasına asla güvenmiyorum onun sayesinde bu hastalığımı yeneceğim dalında bir numara
Laika Karabulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Laika Karabulut, Gastroenteroloji.
Laika Karabulut adresi nerede?Laika Karabulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Laika Karabulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Laika Karabulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Laika Karabulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Laika Karabulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Laika Karabulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Laika Karabulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Laika Karabulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar