Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dikkat Testleri
Otizm Değerlendirme Ölçeği
ha...a
Birkaç hafta önce ilk muayenemize gitmiştik. Okul korkusu olan çocuğum yeni yeni korkusunu yenmeye başladı. Gayet memnun kaldık. Teşekkür ediyoruz
Oğlumun dersleri ve okulla ilgili sıkıntıları için randevu aldık. Hem ben hem de oğlum memnun kaldık detaylı konuşmalar ve ilgi için teşekkürler
k.....
Çocuğumun ders çalışmama isteği ve dikkat dağınıklığından dolayı başvurduk. Doktor hanım iyi bir şekilde ilgilendi bizimle. Tedavi süreci boyunca ara ara gideceğiz kendisine. İlginiz için teşekkürler
Dikkat eksikligi olan çocuguma çok yardımı dokundu. Lale hanım hem ilgisiyle hem bilgisiyle bizi cok memnun etti. Teşekkür ediyoruz
g.....
Öncelikle çok ilgili bir doktor. Daha onceden kizimi devlet hastanesinde de doktora goturmustum kaygılarından dolayı. Ama bekledigimiz etkiyi alamadik hem tedavi hem doktor bazında. Kizimin kaygilari artmaya devam ettigi icin Lale hanimdan randevu aldik. Bize tedavi surecini, yapmamız ve yapılması gerekenleri detayli sekilde anlatti. Suan icin cok memnunuz.
Öncelikle çok güleryüzlü sevecen birisi. Anksiyete rahatsizligimdan dolayi birkaç doktora daha gitmiştim ama Lale hanımı daha cana yakın buldum. Hem bilgili hem genç, dediklerini harfiyen uyguluyorum evde daha iyi hissediyorum. Tedavi sürecim de gayet iyi ilerliyor. Çok memnunum
al...y
3 yıl önce balcalı hastanesinde doktorumdu. Çok memnundum gercekten. Okulda derslerimle aram düzelmisti sayesinde. Simdi tekrar gitmek istiyorum universite sinav heyecanim icin ama 18 yaş oldum maalesef. Herkese tavsiye ederim cok iyi hoş birisi
İyi ki gitmişiz kendisine. Çocuğumun takıntıları vardı rahatsizlik duymaya başlamıştık artık. Muayene ve görüşme sonrasında ilaç tedavisiyle beraber iyileşme gözledik.. inşallah tedavimiz kalıcı şekilde başarılı olacak teşekkür ediyoruz..
k.....
Doktorumuza 2-3 hafta once muayene olmaya gittik. Gitmeden önce biraz önyargılıydım ama iyiki gitmişim kendisine. Bu yüzden yorum yazma gereği duydum. Dikkat eksikligim vardi derslerde ve günlük hayatimda sorun yasiyordum internetten arastirmalarim sonucunda ailemle gitmeye karar verdik ve tedavi surecimden memnun oldugumu soyleyebilirim
g.....
Çok iyi bir doktor. Çocugumun bazi kaygilari icin gittik. İletişim ve ilgisi cok güzel. Yakınlarıma da önerdim kendilerini. 1 saate yakın muayene etti ve ayri ayri konustu bizimle. Tesekkur ediyoruz
Lale Allahyarova Göçebe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lale Allahyarova Göçebe, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Lale Allahyarova Göçebe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Dikkat Testleri.
Lale Allahyarova Göçebe adresi nerede?Lale Allahyarova Göçebe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yamanevler, Ahmet Tevfik İleri Cd No:18, 34768 Ümraniye/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lale Allahyarova Göçebe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lale Allahyarova Göçebe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lale Allahyarova Göçebe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lale Allahyarova Göçebe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lale Allahyarova Göçebe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lale Allahyarova Göçebe hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Lale Allahyarova Göçebe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lale Allahyarova Göçebe hangi sigortaları kabul ediyor?Lale Allahyarova Göçebe, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Lale Allahyarova Göçebe ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri