Botoks
Kimyasal Peeling
Mezoterapi
PRP
fa...t
2006 yılında yüzümdeki sulu sivilceler sebebiyle tanıdığımın referansıyla tanışıp tedavi olup ilaç takviyesi olmadan sivilcelerinden kurtulmuş bir hastası olarak kesinlikle işinde uzman bir hanımefendi hekim olarak şiddetle tavsiye ediyorum
se...i
Cok iyi bir doktor, isinin uzmani,vucudumda genel kasinti sikayetiyle basvurdum, hem yakin ilgili hem de teshisten memnun kaldim,kesinlikle tavsiye ederim
ma...t
dermatolog llale dönderici hanım efendiyi 1989 yılında apartmanımızdan bir daire satın aldıklarında tanıdım.O tarihtenberi bu kadar hanımefendi mesleğine ve kariyerine aşık ve ayrjca bu kadar saygılı birisini tanımadım desem yeridi Gerek hastanede çalıştıklarında,gerekse emekli olup kendilerine ait iş yeri açyıklarında her zaman yanımızda oldukları gibi kendilerine işimiz düşyüğünde gece gündüz demeyip günün her saatinde evimize gelerek tedavimizi yaptılar,bunun için hiçbir ücret almadıla en bu öğünç yazımı benden ücret almadıkları için yazdığımı var sayıyorsanız çok büyük bir yanılgı içinde olduğunuzu belirtmek isterim kendileri bundan çok fazlasını hak ediyorlar. Geçenlerde başımda bir şişlik ve sol göz altımda bir yağ birikimi olmuştu Kendilerinin muayene hanesine gittiğimde hiç acı çektirmeden onbeş dakikada her ikisini de hal ettiler.Bu ve benzeri sorunları olanlar ve dermatolojikonularında Sayın doçent dr lale DÖNDERİCİ ye gitmelerini haddim olmadan önermekle önerime uyduklarında pişman olmayacaklarına kesin olarak inanırım.
Lale Dönderici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lale Dönderici, Dermatoloji. Size Lale Dönderici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu Uygulamaları, PRP, Kimyasal Peeling, Randevu, Mezoterapi.
Lale Dönderici adresi nerede?Lale Dönderici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Caddesi No:92/7 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lale Dönderici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lale Dönderici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Lale Dönderici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Lale Dönderici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Lale Dönderici hangi dilleri konuşuyor?Lale Dönderici ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Lale Dönderici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lale Dönderici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lale Dönderici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lale Dönderici hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Lale Dönderici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Dermatologlar