Prof. Dr. Lale Gönenir Erbay
Çayyolu Mahallesi 2673. Caddesi GOLD N STATE İş Merkezi No: 38/67 Kat: 14, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 17 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikiyatri Randevusu

Aile Danışmanlığı +47 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Anne Baba Ayrılığı

Psikiyatri Randevusu

Çayyolu Mahallesi 2673. Caddesi GOLD N STATE İş Merkezi No: 38/67 Kat: 14, Ankara

Prof. Dr. Lale Gönenir Erbay

Prof. Dr. Lale Gönenir Erbay ; 2001 yılında Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2007-2012 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2012-2015 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesi'nde görev yapmıştır. 2015 yılında İnönü Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent Dr. olarak çalışmıştır. 2018 yılında Doçent unvanını daha sonra Profesör unvanını almıştır. Şu an aktif olarak kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Konum: Prof. Dr. Lale Gönenir Erbay Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği

Uzun yıllar devam eden şikayetlerimin sonunda başvurduğum Hocam. İlgili bir hekim.Yetişkin DEHB tanısı almama ve hastalıkla ilgili farkındalık kazanmama vesile oldu. Medikal tedavinin yanında görüşmelerdeki telkinleri de sizi sağlıklı olmaya yönlendiriyor.

Çok teşekkür ederim

Ç
Konum: Prof. Dr. Lale Gönenir Erbay Psikiyatri Randevusu

Kaygı, depresyon ve DEHB şikayeti ile hocamı internetten buldum. İlaç düzenlemesinin yanı sıra ne yapacaklarıma dair çok güzel yönlendirdi. Hocam kesinlikle işinin uzmanı ve iyiki de tanımışım.

Çok teşekkür ederim

Ö

Çok memnun kaldık, oğlumu götürmüştüm, DEHB vardı, Dr hanım ın yaklaşımı, iletişimi çok iyiydi, gerçekten insana kendini çok iyi hissettiren bir insan, oğluma da bana da çok iyi geldi, tavsiye ediyorum

çok tşk ederim..

I

Doktor Hanıma ablamın referansı ile ulaştım. Hayat kaygılarım ve kendimi yetersiz, değersiz hissettiğim için başvurdum. Doktor Hanım çok içten ve samimi yaklaştı bana. Yargılamadan dinledi beni. Onunla konuşurken kendimi çok rahat ifade edebiliyorum. Bu bence tedavi sürecinde çok önemli. Benim yanımda olduğunu ve desteğini hissedebiliyorum. Randevu saatleri dışında da bir sorun olduğunda tüm içtenliği ile yardımcı oluyor. Başladığım zamanki kendimle şimdiki arasındaki farkı çok net görebiliyorum. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, çok memnunum.

çok tşk ederim...

Lale Hoca'ya arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Depresyona bağlı zor bir dönemden geçiyordum ve ilk görüşme bile bana o kadar yardımcı oldu ki anlatamam. Kendisi hekimliğinin yanı sıra bir yakınım gibi beni dinlediğini, anladığını hissettim. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Eşime ve ihtiyaç duyan arkadaşlarıma da tavsiye ettim.

çok tşk ederim...