Uzman Doktor Lale Kavan Ateş
Yahya Kaptan mh Şehit Ergun Köncü sk No: 9 Kat 3, İzmit, Kocaeli

Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Lale Kavan Ateş, 1985 İzmit doğumludur. Uzmanlığını ise Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar anabilim dalında almıştır. Şu an kendi kliniğinde hastalarını kabul eden Lale hocanın başlıca tedavi ettiği hastalıklar mantar, egzama, deri kanseri, sivilce, ilaç alerjileri, saç dökülmesi tedavisi, saç mantar hastalıkları, tırnak batması ve kurdeşendir.

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Randevu

Lale Hanım alanında hem çok bilgili hem de çok ilgili bir doktor. Sizinle çok iyi ilgileniyor ve neyi gerekli görüyorsa sadece onu öneriyor. Rozasea tedavisi için kendisine gidiyorum ve yaptığı BBL işleminden çok memnun kaldım. Daha önce de farklı işlemler için kendisini ziyaret etmiştim. Sizi memnun etmek için yapabileceği her şeyi yapıyor mutsuz ayrılmanız mümkün değil. Böyle hekimler maalesef çok zor bulunuyor.

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Randevu

Lale Hanım işinde uzman, abartıdan uzak, çok doğal ve samimi biri. Görüşlerine çok önem veririm çünkü uygulamanın gerekli olmadığını düşünürse yapmaz. Son 2 yıldır botoks uygulamam için onu tercih ediyorum ve herkes kime yaptırdığımı soruyor Geçen yaz sonu da yazdan kalma lekelerim için bbl yapmıştık ondan da çok memnun kaldım. Cildim Işıl Işıl parladı ve renk dengesi oluştu. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Randevu

Lale Hanım'a enfekte olmuş yaralarım için ziyaret ettim. Öncelikle samimli ,güler yüzlü bir hekim .Ancak üzülerek tedavime sonuç alamadığımı ,başka hekimle ilerlediğimi belirtmek isterim. Önerdiği ilaçları kullandıktan 4 gün sonra kontrole gittiğimde yaraları büstri ile temizlemeyi kabul etmedim.sonrasında dediklerini yapmaya devam ettim.fakat bu süreç sonunda iyileşme olmadı ve takibimi de yapmadı.Sonuç olarak başka bir hekimle tedavim sonuç verdi.

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Randevu

Uzun zamandır tekrarlayan cilt kuruluğu ve buna bağlı olarak egzama nedeniyle muayene oldum. Daha önce çalıştığı hastanede kendisine muayene olmuştum. Şuan ki özel muayene şartları daha iyi. Rahatsızlığım sürekli tekrar eden bir hastalık olduğundan özel muayenesinde daha iyi takip edileceğini düşünüyorum. Kendisi zeten ilgili bir doktor. Kullandığım ilaçlar tedavi sürecimde etkili oldu fakat rahatsızlığım tekrar etti. Kendisine tekrar muayene olmayı düşünüyorum.

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Diğer

Doktor hanima uzun zamandir olan akne problemim nedeni ile muayene oldum. Doktor hanimin verdigi tedavi ve ardindan uyguladigi bbl Lazer ile aknelerim oldukça azaldi.. Kisacasi tecrübe, güleryüz ve mükemmel sonuç hepsi bir aradakesinlikle cilt problemi olan herkese tavsiye ediyorum..

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Diğer

Lale Hanım’a 2 hafta önce bacağımdaki lekelerden dolayı gitmiştim. Roza hastalığı tanısı konmuştu.sayesinde 2 hafta içerisinden bu hastalıktan kurtuldum. İlgisi, iletişimi, güler yüzü herşey harikaydı. İyiki tanıdım. Çok teşekkürler

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Randevu

Lale hanıma ilk Ocak 2023 de tanıştık. Yaklaşık 7 ay süren sivilce tedavim oldu. Bu süreç içerisinde her sorumu açıklıkla yanıtladı. Kendisine her yazdığımda hemen geri dönüş aldım. Tedavimin sonucuda müthiş artık hiç sivilcem yok. Kendisi çok güler yüzlü bir doktor.

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Randevu

siğil tedavisi için gittim güler yüz açıklayıcı bir üslup herşey güzel di tek seansta kurtuldum teşekkürler Lale hanım

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Diğer

Lale hanımla yaklaşık 6 aydır devam eden bir tedavi sürecim var. Bu tedavi süresince her soruma anında dönüşler verdi. Beni bu konuda bilgilendirdi ve sonunda muhteşem bir sonuca vardık her şey için teşekkür ederim

Konum: Uzman Doktor Lale Kavan Ateş Randevu

Lale hanıma siğil tedavisi için başvurdum. Uzun zamandır uğraştığım siğillerden tek seansta kurtuldum. Çok samimi güleryüzlü canım doktorum karşılaştığımız için çok şanslı hissediyorum. Kaliteli hizmet için herkese tavsiye ediyorum.