1986 İzmir doğumluyum. 2018 yılında Alsancak'ta kendi yerimi açtım ve hala orada devam ediyorum. Gelemeyecek durumda olanları evlerinde, gelebilecek durumda olanları merkezimden alıyorum. Başta manuel terapi ve osteopati olmak üzere bir çok egitim alıp ortopedi ve nöroloji alanında uzmanlaştım. En çok baktığım hastalıklar arasında bel boyun fıtıkları, omuz hastalıkları, felç, kireçlenme, omurga eğriliği vb. bulunuyor.

Vali Rahmi Bey Mahallesi, Menderes Caddesi, No: 135 Daire:5, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Evde Fizyoterapi +7 daha fazla

Fizik Tedavi

Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape)

Klinik Pilates

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Makaleler

Konum: Fizyosante Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Manuel Terapi

Lale Hanımın özellikle pozitif enerjisi çok etkiledi beni. Oldukça ilgili, mesleğinde de oldukça başarılı.İlk seansta bile sıkışmış kaslarıma derman oldu. Uzun zamandır sanırım bu gece rahat bıir uyku uyuyacağım. Teşekkürler sihirli eller için.

Konum: Fizyosante Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Sırta Ağrısı

Konusunda uzman, güler yüzlü ve ne yaptığını iyi bilen Fizyoterapist. Sadece sorunu olan değil, sorunu olmadığını da düşünenlerin en az bir kez kontrole gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Örneğin ben sırt ağrım nedeniyle gittim ama asıl sorunun boynumda olduğunu öğrendim. MR sonuçlarıyla devam etmenin daha doğru olacağını belirtti. Kesinlikle öneririm.

Randevu doğrulandı
Konum: Fizyosante Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Boynumun her iki yanında fıtıklar vardı

Şu ana kadar 6 seans tedavi gördüm. Tedaviye başladığımda başım çok zor dönüyordu.Ağrılarım vardı.Ama ogünden bu güne müthiş bir düzelme var.Tedaviye daha uzun aralarla devam edecağiz.

Telefon numarası doğrulandı

Bel fıtığımdan dolayı yürüyemiyor, ayağa kalkamıyor ve adım atamıyordum. Bu nedenle ihityaç duydum kendisine. Fizyoterapist arayışı içerisindeydim ve instagramdan kendisine ulaştım. Denedim ve çok memnun kaldım. İki seans sonra hareket etmeye başladım. Lale Hanım, hastalarına karşı ilgili, güleryüzlü, sakin, takiplerini yapan ve düzenli kontrol eden bir fizyoterapist. Yerimden kalkamıyorken , şu an çok iyiyim, hiçbir şikayetim yok. Çok memnunum kendisine danışmış olmaktan.

Çok teşekkürler.

Ç
Telefon numarası doğrulandı

İnternetten bulduk kendisini. Yakınımızda olması da tercih nedenimiz oldu. 3.5 yıllık felç bir hastamız var ve kireçlenmeden dolayı kolunu kullanamıyordu. Bu nedenle Lale Hanım'a danıştık. İgisinden memnun kaldık. 6-7 seans arası evde tedavi aldık ve tedavimiz olumlu sonuçlandı. Sonuçlarından çok memnun kaldık. Doktorumuzu samimi, iletişimi gayet güzel ve aileden biri olarak görüyoruz. Eşimin kolu iyileşince seansları bıraktık. İhtiyaç duyarsak mutlaka kendisine danışırız.

Teşekkürler

Telefon numarası doğrulandı

Kayınvalidem beyin kanaması geçirmişti ve yürüme problemi vardı, bu nedenle gittik kendisine. 1.5 ayda haftada 3 gün olmak üzere seans aldık. Seanslar için evime geldi. Kayınvalidem tedavi için bende kalıyordu fakat gitmek zorunda kaldı. Bu nedenle seanslar yarıda kaldı ama Lale Hanım'dan çok memnun kaldık. Lale Hanım süper fikirleri olan biri, her geldiğinde farklı hareketler yaptırdı, her zaman daha ileriye dönüktü. Seanslar süresince faydasını gördük ama devam edemedik maalesef.

Fzt. Lale Kılıç

Teşekkür ederim daha iyi olmanızı diliyorum